olivia77 Kızlar ben öğlen test aldım biri erken biri normal ama erken olan bozuktu galiba bi tuhaftı çizgi ama diğeri de negatif gösterdi. Arkasından adet ağrısı başladı baya ama bildiğin oldum artık dedim ped taktım aradan belki 6 saat falan geçti bi bakıyım dedim pedde hiç kan yok sadece kahverengilik var kasıklarım hala ağrıyo ishalim de başladı bugün ama ilk gün neden kan gelmedi onu anlamadım bir de normalde bat 4 ağustostu benim ilk defa bu kadar da erken geldi diye şaşırmıştım
Irmak-annesiii18 Kur adet gününü bekliyorum canım erken yapmam 26 sında pik olmuştu sen ne zaman pik gördün ovulasyon yaptın mı
Kur Irmak-annesiii18 canım benim uygulamaya göre 27 pikti ama geçen ay yumurtlama olmadığı için bu ay adetten iki gün sonra akıntım başladı ovulasyon yapmadım stres olurum diye işte adetten sonra ovülasyon dönemi bitene kadar değerlendirdik göğüs hassasiyetim başladı bugün hafif inşallah gebeyizdir 🥰
aksakallardan Benim bat 3 Ağustos dün kaste test yaptım negatif ondan önce yine 2 erken gebelik testi yaptım onlarda koskoca negatif. Elimde testim de bitti. Göğüs hassasiyetim var bezen girip çıkan kasik sancılarım var adeti beklicem mecbur
Mrv342 Ben de erken gebelik test aldım gittim negatif cıktı teste para verene kadar özelde betaverseö colarfı cok pahaloya aldım eczaneden resmen nettekinin iki katı predictor ,😭kan hala cıkmadı bekliyorum yarın cokar herhalde
Irmak-annesiii18 Kur insallah canım 🥰 benimde uygulamaya göre 27 siydi ama ovulasyonda 26 pik oldu ama bende ovulasyondan önce ovulasyon bitene kadar değerlendirdim
anneyim_33 Oyku3005 bat 9 dün kan berdim beta 1.20 geldi yok yani 🤷 kanı erken verdm farkında yım sebebi de kaset test yaptm önce negatif di 3 saat sonra 2. Çizgi belirmiş
Momellaa Oyku3005 @Kur o köpük bende de var şuan ama klozetten kaynaklı mı benle mi alakalı anlamak için eşime çiş yaptırıcam hahahahahhaha 😂😂😂😂😂 ilkel gebelik testi 😂😂😂😂
Dilarakdemir1 Oyku3005 4 ağustos benimde beklenen adet belirtim yumurlamadan beri var şiddetli bel ağrısı kasık ağrısı ve baş ağrısı ve baş dönmesi var akıntım çoğaldı benim normal dönemde hiç akıntım olmuyor hemen edebildim karında hafif ağrı oluyo bide göğüslerim hassas değil ama dururken bi anda sızlama olup geçiyor hemen ben adet öncesi hiç böyle olmazdım hamile gibise hissetmiyorum bilmiyorum🤦🏼♀️
Oyku3005 Dilarakdemir1 erken gebelik testi yapın varsa çıkar🤭 benim 23 günlük gözüküyor 2 test yaptım pozitif beta hCG 101 çıktı bat 3 ağustos ama 8 ağustos tam 1 aylık olacak
Ebru1234 123kruvasan yapmadim gecikmezini bekliyorum acikcasi. Ilk gebeligimde regl 2 gun gecikince yapmistim. Erken gebelik testi olmasina ragmen cikmamisti. 1 hafta sonra normal testte cikti. En azindan 2 3 gun geciksin siye dusunuyorum.
Oyku3005 Ebru1234 ilk hamileliğmde 9 gün geçti silikti çıktığında testim kalbi durdu kürtajla sonlandı sonra kızıma hamile kaldım 4 gün geçti öğrendim şimdi hamileliğim 23 günlük öğrendim inşallah sağlıklı ilerler sizde bir test yapın 🤭☺
yesim-1 Oyku3005 adet sonrası hemen ilişki oldumu yoksa yumurtlama gününü mü değerlendirdiniz acaba adet sonrası tutmuş gibi 23 günlükse bu değer
Ebru1234 Oyku3005 cumartesi kismetse alacagim test bakalim. Bugun regl olmazsam 😁 saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Daha mini minnacikmis 😍🧿
Sibellgndz Kızlar merhaba daha öncesinde boş gebelik yaşamıştım şuan 9 gün geciktim dünden önce iki test yaptım pozitif dün tekrar emin olmak için test yaptım tekrar pozitif çıktı ama 11 temmuzda doktora gittiğimde yumurtan çatlamış demişti hamilelikle alakalı birşey söylemedi muhtemelen daha çok erken Şuan doktora gidip kan testi vermeye korkuyorum sizce ne zaman gitmeliyim keseyi görmek istiyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkçası