Kızlar ben de 8 temmuz son adet tarihim haziranın 7’sinde kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu 2,5 aylık. Kürtajdan 31 gün sonra adet oldum şu an Batı kestiremiyorum çünkü iki buçuk yıl doğum kontrol hapı kullandım ondan önce de adetim pek düzenli değildi yaklaşık 2 haftadır kasıklarımda çok ağrı var göğüslerim çok şiş önceki gebeliğimde de kasık ağrımdan anlamıştım Bir de çok uykum olmuştu bunda uyku yok kendimi kandırmak istemiyorum heveslenmek de istemiyorum bilmiyorum zaten ilk bebeğimin acısı hala kalbimde.. fakat dün kadın doğuma gittim araştırma hastanesine asistan vardı Çok üstünkörü yumurtalıklarıma baktı akıntıyı gördü fitil verdi Bir de hap verdi çok akıntınız var gazdan da olabilir dedi Ağrı ondan olabilir dedi bilmiyorum ben her belirti söylediğimde bana başka bir ilaç yazdı bunları kullanın betaya da baktırın dedi dedi tabii ben bunları kullanmıyorum bugün sağlık ocağında Beta için kan verdim fakat sonuç hala çıkmadı Bu ay yumurtalık nasıl yumurtlamama olmuş mu dedim ona bakmayı unuttum dedi sonra da bakmadı açıkçası çok ilgilenmedi acile gittim acilde de betaya bakmadılar bakalım şimdi sağlık ocağından bekliyorum beta sonucunu. Şu an 23 günündeyim kaybettiğim bebeğimi 3+2 de predictor gebelik testiyle öğrenmiştm az önce test yapauom dedm test bozuk çıktı tek cizgi bile cıkmadı , sizce gebelik var mıdır,,,😭😭😭