esdemiralay Dunja Ben de öyle duymuştum .Peki bir zararı olur mu bebeğe kullanmadığımız süreçte . Bir de normal doğuma engel mi? Doktor arkadaşıma sezeryan olması gerektiğini söylemiş bundan dolayı
Dunja Gzdeaziz doktorunuza vakit geçirmeden sorun. Sonuçta her an doğum olabilecek haftalardasınız. Allah korusun kan kaybı açısından bir sorun olmasın.
Gzdeaziz Dunja yarın kontrolüm var sezeyan olacağım için 2 3 gün öncesinde bırakırız diyordu ama ağrı ve sancı baskı çok arttı sanki her an normal doğuracak gibiyim
misscenger Gzdeaziz merhaba genel anestezi ile mi olacak, onunla ilgili bir şey söyledi mi doktorunuz acaba
iremmsoyoz bsradmr007 yok sadece oksapar iğne kullanıyorum. Herhangi bir düşük yaşamadım ilk gebeliğim, farklı şikayetlerim olduğu için önlem amaçlı verildi, doğuma kadar kullanacağım
Dunja esdemiralay ben de kan pıhtılaşması tespit edildiği için kullanıyorum. Bırakmak beni de tedirgin etti ama artık son haftalardayız. Binlerce kişi de benim gibi riskli bir durum olsa doktor bırakın da demez diye düşünüyorum. Allah’a emanetiz… Normal veya sezeryan için bir farklılık oluşturmuyor benim bildiğim. Doktorum normal doğurabilirsin dedi.
Seyuba hulya98 gerek duymadı , oğlum 5 yaşın da 2. Gebeliğim de düşük yaptım sadece çoklu düşük yaşamadım Şuan tekrar hamileyim kontrol altın da 15 haftalık , doktorum çok iyi ona güveniyorum doçent kendisi
esdemiralay Dunja Bana da riskli bir pıhtılaşma oranı olduğunu söylediler . İlk bebeğime de 27. Haftada pıhtı attığını söylediler gebelik sonlandırma işlemi olmuştu. O yüzden biraz tedirgin oluyorum. Ama dediğiniz gibi Allah’a emanetiz biz de bebişlerimiz de . Nasipte ne varsa o 🥹❤️
hulya98 Seyuba böyle doktorlara ihtiyacı var hepimizin!! adına çok sevindim canım darısı başımaaa😍😍💖💖💖