Mervece30 MomBse Bana geçen hafta dışarda oldu yalancı sancı ama çığlık attırdı hatta doğuruyorum diye korktum gözümden yaş geldi bi daha da hiç olmadı Allah yardımcımız olsun gelişme olursa yaz🙏🙏
MomBse Mervece30 tamam canım o bana da olmustu bi kaç defa aynı şekilde yalancı anlık kramp gibi giren bisey sonra olmadı ama bu bel ağrısı saatlerce geçmeyince tedirgin ediyor iste
MomBse Bskrt dakikaları nasıl sayıyoruz acaba onu hiç bilmiyorum annemler teyzemler filan var ama yorulduysan ondan da olur üşüştüysen filan bu haftalarda normal bel ağrısı filan diyorlar bilemedim ki
MomBse MomBse şimdi geldim hastaneden arkadaşlar nstye bağladılar düzensiz az sancım çıktı açıklık muayenesi yaptılar daha rahim ağzı kapalı şükür 29. haftamda filan idrarımda bakteri üremişti ilaçlar kullanmıştım tekrar idrar istedilen enfeksiyon varmış yine ilaç yazdılar geldim evdeyim elhamdulillah enfeksiyon sebebiyleymis ağrılarım demekki ne cektim bu enfeksiyondan valla ama inşaAllah geçer gider basıma bela oldu resmen