MomBse Arkadaşlar dün geceden beri belime bıçak saplanıyor gece çok kötü oldum ama uyuyunca geçmişti öğleden sonra tekrar başladı bir iki saattir yine fena bi halde ve makatımda baskı var gibi kasıklarıma vuran da bir ağrı var ve bebeğim doğum pozisyonundaydı zaten ama salı günü muayenemde ne sancı ne başka şey cıkmadı evhamlı biriyim normalde ama nisan ve su gelmeden bu belirtiler doğum belirtisi olmaz heralde diye kendimi telkin ediyorum sadece bel ağrısı doğum belirtisi olabilir mi erken doğum tehlikem filan olmadı hiç Salı günü hersey iyiyken böyle olabilir mi?
msrrf MomBse dogum baslamis gibi gorunuyo anlattiklarina gore. herkesin once suyu gelecek diye bi kaide yok tatlim . dogum esnasinda da gelebiliyor su hatta doktor da keseyi patlatabikiyo acilma daha hizli olsun diye.
MomBse MomBse şimdi geldim hastaneden arkadaşlar nstye bağladılar düzensiz az sancım çıktı açıklık muayenesi yaptılar daha rahim ağzı kapalı şükür 29. haftamda filan idrarımda bakteri üremişti ilaçlar kullanmıştım tekrar idrar istedilen enfeksiyon varmış yine ilaç yazdılar geldim evdeyim elhamdulillah enfeksiyon sebebiyleymis ağrılarım demekki ne cektim bu enfeksiyondan valla ama inşaAllah geçer gider basıma bela oldu resmen
MomBse msrrf teşekkür ederim bilgilendirdiğin için kuzum az daha bekleyip hastaneye gidicem geçmezse belim korkuyorum birde boşuna gidip yalancı sancıyla dönmekten filan ay ne bileyim sasırdım iste ya
msrrf MomBse sen de haklisin erkenden gidip hastane koselerinde ugrasmak istemiyosun ama coj da ihmal edilecek bi durum degil. saglikla gelsin insallah darisi basima 🙇♂️
Dudu2019 MomBse bende de oldu dün bunlar yalancı sancılar dinlen elinden geldiğince ve kalcadan kasığa vururmuş ağrı dinlennce gecmez ise sıkıntı
Mervece30 Ay pardon başlıkta yazıyomuş doktoru arasanız yönlendirir belki benim geçti 1 gün sürdü doktorum normal dedi 38 deyim şuan yok ağrım
MomBse Mervece30 bende geçer diye biraz bekliyorum boşa gitmek istemiyorum bilmiyorum umarım geçer salı doktordaydım sancım filan çıkmadı etrafımdakiler de çok şiddetli değil daha suan diyorlar daha erken diyorlar ama ilk olduğu için bilmiyorum iste
MomBse msrrf inşaAllah canım bide yalancı sancıyla beklemek de zor iste Rabbim hayırlı kolay Doğumlar nasib etsin hepimize 🤲
MomBse Mervece30 belimde şiddetli bi ağrı var ama arada bir baya giriyor saplantı gibi bide adet olacakmışım gibi vajinamda başka bi ağrı
Mervece30 MomBse ya benimde ilk bende endişeleniyorum öyle durumlarda ama doğum sancısı olduğunda şiddetli oluyomuş o zaman anlarsın heralde iki büklüm kalıyomuşsun sıcak bir duş al uzan parol iç istersen bir tane yine hazırlıklı ol belki yalancı sancılardır artar ve şiddetlenirse gidersiniz doktora
Gmzcyln Ben bel agrısı ile gittim bi anda belime bıçak saplandı doktor açılma var dedi suyunu da doktorum patlattı dikkat et canım bol yat dinlen geçmez ise git hayırlısıyla kucağına al bizi de haberdar et😊
MomBse Mervece30 aynen canım biraz beklemeyi tercih edicem gibi çünkü suan çok şiddetli değil diyorlar bende hiç bilmediğim birsey olduğu için anlayamıyorum iste şiddetlisi nasıl şiddetsizi nasıl
Yesimustafa Adet sancısı gbi belden kasığa vurması lazım ddi doktorum. Bende aynı haftadayım kasik ağrısı ve bel ağrısı var ama normal düzensiz. Ihmal etme tabi dayanamaz gbiysen git
MomBse Yesimustafa dakika filan saymamız gerekliymiş ama nasıl sayıcağız bilmiyorum şiddetli bi ağrı sadece iste geçmeyen
Mervece30 MomBse Bana geçen hafta dışarda oldu yalancı sancı ama çığlık attırdı hatta doğuruyorum diye korktum gözümden yaş geldi bi daha da hiç olmadı Allah yardımcımız olsun gelişme olursa yaz🙏🙏