Merhaba kızlar size benim durumunu anlatmaya geldim ve aranızda buraya gidip tüp bebek yaptırmak isteyenler varsa bir daha düşünsün derim!Ben daha önce 4 defa düşük yaptım ve internette araştırdım bu doktoru bulup ona kontröle gittim o gün kendisini belki 1 dakika bile görmemişimdir bana sen pkos lusun çok kolay seninle işimiz senin çok yumurtan var deyip bana cyclo progunova diğe bir ilaç verip 2 adet olunca gel başlayayım dedi yurt dışında yaşıyoruz sadece 1 ay için burda olmamıza rağmen dedikki bebeğimizin olmasından önemli değil burda kalalım neyse ben 2 adettimde gittim yumurta büyütme iğnelerine başlandı bana doktor dediki yine o 2 dakikalık kontrölümde sana genetik tüp bebek yapacağım çünkü çok düşük yapmışsın tamam dedim yumurtalar buyudu toplandı genetiğe gönderildi hiç biri sağlıklı gelmedi doktor dediki tekrar deniycez tamam dedim aradan aylar geçti ben geçirdiğim operasyonlar yüzünden adet olamıyorum 3-4 ay sonra adet oldum tekrar başladık tedaviye tekrar iğneler yumurta toplamalar neyse çok şükür ki bu sefer sağlıklı genetiği normal embriyomuzu yakaladık bu seferde doktor 2 ay dinleniceksin geliceksin transferini yapıcam dedi 2 ay geçti tekrar gittim bu sefer de histeroskopi yapıcam dedi tamam dedim doktora güvendim bunların hepsinin acısını ben çektim dayandım bebeğim için neyse oda geçti doktor kilo vermen gerekiyor ondan sonra transferini yapıcam dedi 10 kilo verdim transferimi yaptı çok şükür ki tuttu ama yine sonuç aynı 2 gün önce düşük yaptım doktora ulaşmaya çalıştım beni 2 gün sonra aradılar bunun sebebini bizde bilmiyoruz diyip bana telefonu kapattı demem o ki ben sadece çektiğim acılarla kalakaldım çok ilgisiz çok souk bir doktor şimdiki aklım olsa asla gitmem hakkımı paramı da helal etmiyorum biliyorum herşey nasip ama ben bir yıldır tedavi görüyorum sorunumun ne olduğunu anlaması gerekmezmiydi çok zor zamanlar geçirdim ama ellerim yine boş kaldı kızlar buraya gidicekseniz asla gitmeyin çok güzel araştırın öyle gidin paranızı boşuna bunlara vermeyin 😔