Kızlar hep burda pozitif doğum hikayeleri okuyup bende yazmak istedim … ama böyle nasipmiş yazmak .. Öncelikle doktorum gebelik zehirlenmesi geçirdiğimi bunun için bebeği 37.haftada alacağını söylemişti . Söylediği gün yani 35+1 de aksam saat 7 sularında karnımda kasılmalar başladı canım yanıyordu sancı gibi gelip gidiyordu . Normal olduğunu düşündüm bebek kasılıyor dedim . Gece dayanamayıp sancılara saat 2 de hastaneye gittim . Nst çektiler sancı çıktı sancı durdurmak için ilaç ve serumlar vermeye başladılar . Sabah 7 gibi nstde kasılmaların arttığını ve bebeğin kalp atışlarının zayıfladığını gördüler . O ara doktorum gelip elini karnıma koyunca bebeğin eşinden ayrılmış dedi ve acil sezeryana aldı . Plesentam da yırtılmış olduğu için iç kanama geçirmeye başlamışım rahmime içten dikiş atmışlar çok zorluydu benim için … Bebeğim 1.500 gr doğdu 35 haftalık olmasına rağmen 32.haftayla uyumlu ve küvezde kalıyor … sizce ne zaman çıkar yaşayan var mı :( ayrıca sütüm çok az geliyor ne yapmam lazım