Senaykork esolinaaaaa ben sezeryandan sonra doktor tavsiyesi üzerine kullandım gün ortasında bı tane Demir ilacı kullanıyorsaniz onla arası 4 saat olmali
Civciv53 esolinaaaaa 13. Haftadan 20. Haftaya kadar 2 idi. 20. Haftadan sonra 3 e çıkardı doktorum. kasılma vs önlesin diye içiyorum ağrım bir tık olunda 3 e çıkardı. Riskli serklajlı gebeyim 35+5 oldum hala 3 içiyorum canım (rahim ağzı yetmezliğim var).
esolinaaaaa Senaykork yani günde 1 tane 200mg yapıyor ama hamilenin kullanması gereken miktar 365-400 mg ondan sordum canım
gmz10 Ben günde 1 tane içiyorum. Bir ara kramplarım artınca 2 tane içebilirsin demişti doktor ama 1 tane ile devam ettim.
gmz10 esolinaaaaa Su az içince de kasılmalar artıyormuş. Doktorunuza sorun siz yine de bana 2 tane demişti ama dediğim gibi ben 1 de kaldım.
Civciv53 esolinaaaaa merhaba canım yok kız olur mu sabah öğle akşam şeklinde alıyorum aralarında 4-5 saat olmasına dikkat ediyorum canım
esolinaaaaa Civciv53 bende 3 tane içmem lazım kasılmalarıma çok iyi geldi dikkat edeyim 4-5 saate sağolasın 😁😁
Civciv53 esolinaaaaa valla bir önceki gebeliğimde kemik ağrımda oluyordu çok şükür bu gebeliğimde yok ilacı almayı bir doz unutsam fark ediyorum ilk başta 3 doz fazla gibi geliyordu ısrarla doktoruma hala 3 e devam mı ediyim dedim evet diyor her seferinde.
esolinaaaaa Civciv53 anladım canım benim de doktorum magnezyumun hiç bir zararı yok iç dedi karnım sertleşiyor devamlı magosit kullanıyordum pek bi etkisini göremedim ama bu ocean iyi sanırım.
Civciv53 esolinaaaaa evet canım bende magnorm içiyordum doktorum bunu önerdi 36 haftalığım hala içiyorum canım