MelisaErsoy35 Leyli_gul canım benim Hıcbırsey olmaz Allahın izni ıle gönlünü ferah tut olur karnın agrıyorsa ıshalden dolayı korkma parol ıcebılırsın çok kendını yıpratmadan kurtulmaya bak çorba ıc bırde
Leyli_gul MelisaErsoy35 Teşekkür ederim ama işte elimde olsa perişan oldum sabahtan beri birde kasıklarım sancımaya başladı o yüzden 🥹
elif475475 Leyli_gul salgından nasibinizi alkış olabilirsiniz. Ben bunu 4 haftalık hamileyken oldum. 3 kilo verdim, susuzluktan bağışıklığım düştü, 1,5 ay kendime zor geldim üstüne bulantılar eklendiği için. Bence gidip hemen serum falan alın.
elif475475 Leyli_gul probiyotik alın bir süre ishal de geçiyor. Ama bol bol sıvı alın ben onu yapamadım diye kanamam oldu maalesef ilerleyen gümlerde. O yüzden sıvı alımına dikkat edin
Melis_kykk Leyli_gul serum taktilar vucut su kaybettigi icin. Onun disinda hafif atesim vardi parol serum taktilar kendime geldim
ezgi-47 Leyli_gul Ewet acilden girdim test yaptılar sonra yatış yaptılar korkmayın Allahım izniyle birşey olmaz gidip görünün
elif475475 Leyli_gul yudum yudum yavaş yavaş için. Yoksa bağışıklık baya etkileniyor ben de dikkat etmemiştim. Kan değerlerimde sonra baya düşüş yaşadım 2 haftada etkiledi hem de
emineblc1202 Leyli_gul ay suan ben oyleyim kusmam yok ama sadece ishal var oda geceleri sadece 1 2 defa oluyor su seklinde degil ama sivi bir ishal gece uykumdan ediyor migdemden garip gurultu gibi bisey geliyor sonra hafif sivi bir ishal oluyor ama sadece gece oluyor bu gece uykularimi kaciriyor uc gundur
Leyli_gul emineblc1202 Sadece ishal olsa yine amenna kafam ağır geliyor vücuduma taşınamıyorum yani o derece bir ağrı vardı sabah 5 te parol bağlattım gidip
Leyli_gul elif475475 Allah razı olsun gittiğim doktorda probiyotik önerdi aldım dün geceden beri içiyorum biraz iyi geldi çok şükür teşekkür ederim 😻
emineblc1202 Leyli_gul bu gece bende de ayni sekil bir daha olursa gidicem asiri rahatsiz oluyorum cunku🥲
Melek255 Leyli_gul merhaba ben de sizinle aynı durumdayım dün gece acile gittim afedersiniz ishal bulantı ve kusma başladı ben yediğim bir şeyden zehirlendim sandım kan tahlili verdim temiz çıktı serum bağladılar biraz kendime geldim mide bulantım durdu. Bugün de gün içerisinde kendi doktoruma gittim isterseniz siz de bir doktorunuza danışın çünkü doktorun benden büyük tuvalet tahlili istedi
Leyli_gul Melek255 Merhaba ben parola serum aldığım geceden sonra şuna iyiyim kusmam ishalim durdu çok şükür doktor salgın var denize girme dedi denizden bulaşmış