Tutaste_ Lavin___ bende korkuyorum da bebeği aç bırakmaktan iyidir farklı bişeyşer yiyince dans ediyor içimde hosuma gidiyo 😄😄
Lavin___ Tutaste_ ya maşallah 🧿onlar aç kalmazlar da anne acıkıyor ama işte her şey bebeğe gittiği için😅 cumadan beri eskisi gibi yemiyorum ama gün içinde aç geziyorum resmen meyve bile sınırlı ye dedi kahvaltı akşam yemeği arasında ne yesem diye çıldırıyorum yiyecek bir şey bulamıyorum 🤦🏼♀️
BeyzaGnes12 Lavin___ bencrde başka açıklaması yok çünkü bu işin 😅😅 banada tam aksine zayifsin gayet iyisin demişti doktor.. 17 18 kilo alımına normal diyorlar bol.bol.emzirip su içerek verilir inşallah
gunesinannisi Lavin___ 1kilo falan almışım, ekmek yerine haşlanmış, az yağda sotelenmiş patates, yağsız/az yağlı et yemekleri yiyorum. Çok acıkırsam az yağlı mısır patlatıp midemi oyalıyorum.
Lavin___ Az önce kontrolden çıktım cuma 75tim bugün 72 çıktım doktor da şaşırdı dikkat etmişsin dedi ben de belki de ödem vardı dedim😂 neyse rahatladık 8 kilo değil 5 kilo almışım yani toplamda😂😂