eylemm09 Günümüzü aldık kızlar 12 ağustosta kavuşuyoruz inşallah çok heyecanlıyım korku endişe merak hepsi var ağustos anneleri burda mı nasıl hissediyorsunuz son günler 😍
cakebabe eylemm09 38+4üz gelen giden yok normal bekliyoruz gün belli değil çok heyecanlıyım doğsun istiyorum 🥲
Zehrazaras11 2cocuk1bebekk benim Normal olacak ins 17 gün gözüküyor uygulamada bakalım Ne zaman gelecek 😊
Nuris_ cakebabe benimkisi de 38+4 normal gözüküyor dedi ama benim bebiş küçük olduğu için 40 dan sonra bekleme dedi umarim kendisi gelir de suni sancı olmaz şuan hiç belirti yok gelen yok giden yok:))
Kubra-e27 Allah’ın izniyle pazartesi günü doğuma gideceğim korku heyecan kaygı ne ararsanız var 😂🥰 sağlıkla gelsin minikler ❤️
Fatmakoc92 Kubra-e27 5 agustos sanırım sızın bende p tesı dogum yapıcam dusundukce karnıma agrılar gırıyo heycandan Rabbım saga salım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın 🙏🏻😇
Fatma_ecem4 eylemm09 15 ağustosta sezaryen için gün verdi üçüncü dogumum herşey hazır heycan var ❤️❤️🙊
eylemm09 Fatma_ecem4 ilk benimde o yüzden neyle karşılaşacak bilmiyorum sizin genel mi Spinal mi yani var mı önerebileceğiniz şeyler
Betulorn eylemm09 bende bugün aldım günü mü 😊 14 Ağustosa inşallah daha öncesinde gelmek istemezse tabi 😊
Fatma_ecem4 eylemm09 ucuncu dogumum benim sipinal oluyor tek söyleyeceğim ağrım var diye yatmayın hastanede haraket ettikçe gidiyor ağrılar bol bol yürüyün Nescafe çok için sağlıkla doğsun hepimizin bebisleri inşallah 😍
Cagla-2434 36+3 henüz gün belli değil bebito karar verecek normal dogummus gibi gidiyor takvime göre 24 Ağustos son görünüyor