Tugbacim34 @yokusbebek ikinci sezeryan olacağı için doktorum ağustos sonu alırız dedi canım. 38 veya 39. Haftanın içi oluyor ağustos sonu. Eylülü beklemeyeceğiz muhtemelen
Enfal_06 yokusbebek anladım canım bize de bu hafta verilir diye düşünüyorum herhangi bi riskiniz var mi planlı sezaryen mi olucaksiniz
yokusbebek Enfal_06 Riskimiz yok çok şükür. Tabi bebişimin birazcık kafası buyuk. Belki ilerleyen zamanlarda bu sıkıntı yaratabilirdi ama planlı benimki. Biraz korktuğum için ve önceden biraz travmam olduğu için sezeryan istedim, ilk gebeligim.
Enfal_06 yokusbebek benimde çatın dar olduğu için sezeryan görünüyor dedi doktor planlı sezaryen yapicam dedi bende normal doğumdan korkuyorum ama böyle gerekiyor sağ salim doğsunlar inşallah doğum 20 bin bizimde
teachervera yokusbebek 24 Eylül dedi ama zaman yaklaşınca doktorum net tarih veriyor muhtemelen öne çeker 38 başı gibi olur
teachervera yokusbebek Hiç sormadım özel sağlık sigortası var eşimin doğumu karşılar mı bilmiyorum. Kaç kere dedim soralım o hoşlanmıyor sormaktan yana değil ama haftaya soracağım. Ben tüpte bağlatacağım. Ama ameliyat olanlardan duyduğum kadarıyla 11 ya da 13 bindi sezaryen