elif475475 Papatyam02 adete 4 gün kala kan vermiştim. Ben testlerin hiçbirinde pozitif görmedim. Erken gebelik testleri benim hiçbir işime yaramadı nedense en iyi sonuç kanda çıkıyor
Papatyam02 elif475475 ıkı degısık test yaprım dün negatıftı hala regl olmadım arada sancı gelıo gıdıo ıste yarın olmazsam yapacam tekrar
Papatyam02 elif475475 ben yurtdısındayım kan vermek ıcın labaratuara gıtmek gerekıo saglık ocagı dıe bıyer yok oda sabah erken gıtmek gerek oglene kadar acık bılişim pazartesıye kalır kan işi bırde emın olmadan kımseye demek ıstemıyorum esıme bıle yoksa üzücü oluyor
elif475475 Papatyam02 bizim burda da aslında öyle öğlene kadar bile değil sabah 9 a kadar verebiliyoruz. Ama testler bilmiyorum orda nasıl bende hepsi mi negatif çıkar anlamadım. Ben bir gün hasta olup gece acile gidince kan verip öğrendim.
_Nazendeem Sirius22 ben 22 de oldum benimde 3 yumurtam vardı merakla bekliyorum kasık bel ağrım var göğüslerde şişlik bugün iğnemin 12 günüydü iğne yaptığım günü saymazsak 11 di test yaptım varla yok arası çıktı sonucu bende merakla bekliyorum bat 6 bakalım