Mikrofon0 bonik evet uzun da sürebilir her an da gelebilir dedi korku da var sevinç de ağrılarım var üstüne gidiyorum şuan durmuyorum 🤣 umarım hemen gelir kızım naz yapmaz 😅
Maviii_98 Merhaba 38+2 olduk dün kontrol vardı.1 cm açılma var denildi bu kontrol sonrasında kanamam devam ediyor ama akıjntı ile karışık. Nst düzenli sancı var ama şiddetli değil ağrıların artarsa acilden giriş yap dedi. Bebeğin gelişimi de 10 gün geriden geliyor dedi ilk defa böyle bişey söylenildi. Sancılarım oluyo karnımın altından adet sancısı gibi 2-3 fln sürüyor ama ne aralıkla oluyor takip edemedim bugünde hastanedeyim işlerim vardı geldi geçti hep ağrılar bakalım hayırlısı hepimiz için. Açılma olurken kanama devamlı olur mu anneler? 🌸🌸
Maviii_98 Mikrofon0 oturunca da oluyor ayaktayken çok hissedemiyorum ama yatınca ve oturunca hissediyorum
Zeyyno_ Alinrabia Bana öyle syledi çünkü rahim ağzı uzunluguna baktı iyi dedi enfeksiyona bağlı ağrın oluyor olabilir dedi ilaç verdi geçmedi yani bilemiyorum artık neden olduğunu artık sayılı günlerimiz kaldı zaten hayırlısı olsun inşallah 🙏
Dilaninannesi Nuronzi 39+6 bugun 2 3 gündür ishal mide bulantisi var geçen hafta cumadan beridir ağrılarım var gece şiddetleniyor tam geliyor galiba diyorum sabah hafifliyor bekliyorum öyle yarın kontrole gidebilirim bakalım ne dicek doktor
Btm571 Lilnur habgi renkte geldi benimde dün öyle birsey oldu gibi ama tam anlayamadım iltihapta olabilir
miamom Nuronzi ayyy ben ishalim bebek de sürekli bir yerlere topluyor gibi kendini sürekli karnimin bir yeri çok sivriliyor 🤔🤔🤔 doğum mu bu
biranne__ Nuronzi bendede mide bulantısı var fena şekilde kaç gündür mide berbat sancılarda var zaten akıntımda acayip arttı evet ve aşağıda iki gündğr feci baskı oluyo gerçekten bunlar doğum belirtisi miki🤔 36+6
Mery14 39+1 deyiz vajina da aşırı baskı ve ağrı var belim ağrıyor bide onun dışında bi belirti yok yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecekler artık gelsin istiyorum
Eda1erkn Kızlar 39+3 deyim sancım yok ama kasik ağrım var bide beyaz renk akıntı idrardan sonra yanma var inanin ne zaman gelecek bilmiyorm 🥺
Tubatgn Nuronzi Doğumdan iki gün önce gece aynı saatlerde oluk oluk burnum kanadı. Oğlum aşırı ama aşırı hareketliydi. Deriyi yırtıp çıkarsa hiç şaşırmazdım.
Sarina98 Ayakların şişmesi, hergun düzenli yüksek tansiyon, halsizlik, ağrılar… Oğlumda bunları yaşadım ve 37+3 te doğdu
Sarina98 Nuronzi şuan 1 haftadır akıntı artışı bende de var. Birde tansiyon yükselmesi değilde sanki düşmesi durumunu yaşıyorum. Başım dönüyor sabahtan beri. 36+ hafta