AZehraa Benim genital bölge alt kısımları özellikle bayağı çoğaldı gibi hissediyorum jiletle olmadı çok kısa sürede çıkıyor ben de en son ağda yaptım bacaklarım bayağı azaldı onlarla ilgilenmiyorum pek😂 ince olduğu için çıkanlar jiletle idare ediyorum. Başlarda çok üzülüyordm yarım kaldı diye ama artık önemsemiyorum yeniden başlayınca ek seanslarla falan umarım tekrar azalır. Hamilelik sonrası dökülür diyen de var ama bilemedim
Bbsozlm Benim sonlarıydı canım bırakmak zorunda kaldım ve tekrar eskisi gibi çıktı 🤷🏼♀️ Ağdayı önerdi gittiğim salon ama hala başlayamadım
Sena1302 Bbsozlm Hamilelikte hormonların değişimi olduğu için Doğum dan sonra çoğalma da olur diyorlar boşuna gitmez inş verdiğimiz paralar
Marria Sena1302 eğer sonrasında devam edeceksen jilete devam et ama etmeyeceksen ağda kullan benim de yarım kaldı hamileliğinden sonra tekrar başlayıp başlamayacagınla ilgili bi durum
Aysen971 Sena1302 canım ağda yapma dediler bana şekerli ya daha uzun süre gidiyor evet ama lazere başladıgında sıkıntı yasayabilirsin tümü bitmez