Semen Busrababuz ay ne kadar güzel sağlıklı geçirmek çok iyi oluyor zaten hormonlar alt üst oluyo bide rahatsızlık eklenince off off
Busrababuz Semen bak 4. Ayda duygusallıktan ölüyordum 🤣 dogalgaz bozuldu diye oturup ağladığımı biliyorum
Semen celileturk her daim şükrediyorum Elhamdullillah her namazımda duam da şükür var çok şükür Allah’a bunu yasamak isteyen herkese nasip etsin
Semen flybrs evet cnm sabırsızlıkla bekleyince insan erken öğreniveriyor 5. Hafta içindeyim bakalım ne olcak kesesini görüp kalp atışını duysaydimm razıyım 💁♀️
Semen Busrababuz hahaha oda iyiymiş kıyamam bende dün soğanın cucugunee ağladım benim yavrum da bu kadar diye 🙄
gizemgb Semen ben 18. Haftama girdim bir kere bile mide bulantısı ya da kusma yaşamadım. Sizin erken daha başlayadabilir ama inş hiç olmaz sizin de
Asena_ Semen benim 21. Haftaya kadar hiçbir şey yoktu şu son bir haftadır her gün kusma baş dönmesi yaşıyorum hayattan soğudum inşallah sen yaşamazsın
Semen Asena_ çok zor ya yaşayanlar kilo kaybediyor sürekli Allah sağlıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin
Semen Busrababuz insAllah insAllah tek duam bu son zamanlarda çok hassas oldum Allah sağlık versin bütün yavrularımıza
Hilalatmaca Ben 17 haftalık gebeyim ve bu sorunları hiç yaşamadımçok şükür ve gayettesağlıklı bi bebişim var