Mavimavi Semen valla bende o filmlerdeki sabah mide bulantısıyla uyanıcam baş dönmelerim olucak hatta bayılıcam eşim böyle etrafımda pervane filan olucak diyordum ki demin bulasıkları ögürerek ben koydum yada evi sen süpürüyorsun canım 😂😂
Semen Mavimavi hahaha çok iyi demişsin ya bayıldım kocam da hareket ettirmiyor beni iyiyi. Biseyim yok diyorum su keseyi görüp kalp atışını duysaydım hayirlisi ile 🙄
Semen Medin adet döngüm 22 günde bir suan doktor hesabına göre 5 haftalığım ama 4 hafta diyorum en değerlerim çok şükür iyi artıyor Allah en yakın zaman da keseyi görmeyi nasip eder
Medin Semen amin aminn ama her bunye farkli malesef bende hic bulanti halsizlik yok cok sukur belirti bitek goguslerimde sizlama ve az az adet olcak gibi belimde agri
Mavimavi Semen Rabbim nasip etsin insallah çok güzel bir duygu Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah. ❤
Semen MerveNural bende doktor kontrolü icin 6. Haftayı bekliyorum insAllah gitmiyorum suan da doktora beklemedeyim
Merveatan Semen Semen 2-3 hafta sonra yine aynı şikayetlerle bekliyor olacağım burda seni tatlım 😘 o Zana’na kadar keyfini sür 😏 deeeeeee umarım boşa beklerim bulantısız keyifli ve sağlıklı gebelik geçirirsin 🙏
Semen Merveatan ☺️☺️ İnsAllah bulantısız geçer temennimiz o yönde ama hafif hafif iç geçmelerim tansiyon dusuklugum başladı 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Annem çok zor geçirmiş bakalım biz ne yasayacazz senin baya bulanmış galiba miden 😔🚼
flybrs Semen ooo canım sen baya erken öğrenmişsin hamileliğini ve onların olması için zaman var benim 8. 10. haftalarım mide bulantısı halsizlikle geçmişti
Semen flybrs evet cnm sabırsızlıkla bekleyince insan erken öğreniveriyor 5. Hafta içindeyim bakalım ne olcak kesesini görüp kalp atışını duysaydimm razıyım 💁♀️
Semen celileturk her daim şükrediyorum Elhamdullillah her namazımda duam da şükür var çok şükür Allah’a bunu yasamak isteyen herkese nasip etsin
Semen Busrababuz ay ne kadar güzel sağlıklı geçirmek çok iyi oluyor zaten hormonlar alt üst oluyo bide rahatsızlık eklenince off off
Semen Krasivyy suan tek şikayetim gaz sancısı karin agrisi olduruyor beni mide ilk gebeliğim de çok erken başlamıştı ama dış gebelikle sonlandı insAllah bu sefer yaşamam 😔
Edessanr Semen benim 7. Haftada başladı başlamaz olaydı geberiyorum 😂😂 ama annelik kolay deil değerini bilmemiz gerekiyor bu anların
Semen Edessanr hala Devam mi mide bulantilari benim tek şikayetim gaz ve karin agrisi olduruyo beni 🤦🏽♀️