Mervece30 Semen hatırlamıorum ama hiç ağrım olmadı diyebilirim sadece geçen ay kalça ağrısı başladı Şimdi doğumu bekliyorum çok şükür rahat bir hamilelik geçirdim İlk 3 ay 3 kere tatile gittim normalde ilk 3 ay ağır geçer ya 😊 Kişiden kişiye değişiyo işte
Pdr 7. Haftadan sonralar başladı 12. Haftaya kadar devam etti. Şu an ara sıra oluyor bulantı. Baş dönmesi hiç yaşamadım.
Semen Dnddrn kasık agrisi yasadın mi ya da gaz sancısı cektin mi ilk 4-5 hafta bende aşırı gaz sancısı var
Dnddrn Semen evet canım özellikle adet zamanı geldiğinde kasıklarımda acayip bir ağrı ve kramplar giriyordu gaz sancısı da vardı hatta eşim sırtımı sivazliyordu rahatlayım diye 😂
Semen Mervece30 bende suan tatilden dönüyorum çok şükür bir sorunum yok ☺️ Allah sağlıklı bebekler nasip etsin insaallah sana da bi nefes de Doğum diliyorum ağrısız acısız Rabbim yardımcın olsun
Deletedmom197 Semen daha erken canım. Ben o haftalarda hamile olduğumu bile öğrenmemiştim. Sonra 7.8 de başladı bulantılar ayy kabus günlerdi 😱😱
Deletedmom197 Deletedmom00012 herkesin bulantısı olacak diye bişey Yok ki ama kimileri çok rahat geçiriyor
Bayanmucize 8 haftalık olduk bizde de tık yok Allah'a şükür biz şanslıyız o yüzden pek ses etmeyelim🙏😂🙈
Mells Semen dua et hep böyle gitsin benim hiç bulantı kusma baş dönmesi olmadı 3hafta sonra doğurcam inşallah 🙈🙈 inş senin de böyle geçer 🙏🏻🙏🏻
Dilekulgtt Semen cok kotu bisey kusamiyorum bos bos agzima geliyor öguruyorum afedersin icim disima cikiyor
Deletedmom197 Semen evet kusmalar 14. Haftadan Sonra geçti. Şimdi de 29. Haftamızdayız ağırlaşıyor artık. İnanılmaz bel ağrılarım var. Bide diyaframın olduğu bölge çok ağrıyor. Ha bide başlayan çatlaklar ve kaşıntılar. Hamileliğin her dönemi farklı zorluklarla geçiyor galiba. Ama yine çok şükür bin şükür anne olmanın duygusu bambaşka rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻