elif475475 hurremkrbg ben şimdi ikinciye hamileyim ve kesinlikle normal olacağını düşünüyorsam odada bile olsa yemeğimi yicem. Gidip dışardan aldırırım yöne yerim mahvolmustum açlıktan ya 😅
hurremkrbg aslanbeyy inşallah seninde 🙏🏻🙏🏻 Yarın 38+2 haftalık oluyorum gebelik şekeri çıktı bende o yüzden maalesef, peki ya sen kaç haftalık oluyorsun ve bi sebebi var mı suni sancıyla doğum olmasının?
aslanbeyy hurremkrbg yarın 40 haftalık oluyoruz. Aslında ilk doğum olduğu için 41 İ bekleyecektik fakat plesenta yaşlanmaya başlamış suyuda sınırda gibi görünüyor ondan beklemek istemedi doktorum. Kendi gelsin diye herşeyi yaptım ama gelmemeyi tercih etti🥹
hurremkrbg elif475475 bunu söylediğin çok iyi oldu bende en azından yanıma bir şeyler alırım 😂 benimde 2. Doğum olacak ama ilkte böyle şeyler yaşamadım ya pek bi bilgim yok
melek_03 Oğlum da suni sancı aldım çünkü 1 haftadır suyum gelmiş ama haberim yoktu o kadar az dı, 17 saat sancı çektim çok kötüydü ağrıdan duramıyordum hatta sonra epidural yaptılardı halen ağrım vardı…
aslanbeyy hurremkrbg amin inşAllah 🤲🏻🤲🏻 sizin ikinciyniş sanırım daha çabuk açılmanız olur💕sağlıcakla kavuşun inşallah
Zeyyno_ hurremkrbg Ben 5cm açıklığa kdr evdeydim gittiğimde yatış yaptılar suni verdiler Normal kendi sancım gibi geliyodu başlarda sona doğru bebeğin geleceği zaman şiddetlendi o zmnda bebeğim doğmuştu zaten bu doğumum bakalım nsl olck
hayalim35 hurremkrbg gün aşımı canım çocuklarım kendi gelmiyor nazlanıyorlar mecbur suni ile başlattı doktor