Küvez süreciniz oldu mu
İkiz Bebişler Kaçıncı Haftada Doğdu?
Bnde bekleyim burda çok merak ediyorum 😍
38+1deyim bugün kasıklarımdaki agrılar çoğaldı vajina kemiklerimde agrıyor bu ağrılarla doğum başlar mı acaba
Mineveikiz boyum 1.47 olduğu halde normal doğuma zorladı doktorum stresden 39+4 kalbi durduğu için acil sezeryana alındım ölü doğdu canlandirma işlemiyle çok şükür hayata döndü , yogunbakim sürecimiz oldu
gzm_42 yok canım tek , amin cümlemize inşallah hayırlı doğumlar diliyorum sizlere
Mineveikiz ilk hamileliimde 37 haftada doğurdum küvezs girmedi bunda 37+2 yim bekliyorum
33 de yapmıştım suyum gelmişti 1 hafta kuvozde kalmıştı bebeğim. Bakalım bunda kaçıncı haftada yapacağım..
Mineveikiz 32+3te doğdular. 30 gün küvez 6 gün anne uyum odası sonrası taburcu olduk 💖
33+2 de doğdular 25 gün kaldılar. Şimdide hep inşallah zamanında doğar bebeğim diye dua ediyorum
Mineveikiz 37+3te aldım kucağıma küveze girmediler
Mineveikiz abimlerin ikizleri 35.haftada doğdu 4 gün kuvezde durdular çıktılar sonra biri 2100 gram biri 1900 gram doğmuştu
36.haftamızdayız ikizlerle henüz doğmadılar çok şükür 😊
- Düzenlendi
Mineveikiz 33. Haftada doğum yaptım buna rağmen kiloları güzel doğdu kızım 1925 gram oğlum 2100 gram doğdu 28 haziranda doğum yaptım nasipse 2 3 gün sonra taburcu olacaklar bizim küvez sürecimizin uzun sürme sebebi bebeklerim entübe edilmedi çok şükür ama kızım nazal solunum aldı 1 hafta 10 gün kadar sonrasında kilosunu toparlama ve emzirmeye alıştırma oldu bir de oğlumun topuk kan değerinden biri yüksek çıktı tahliller muayene derken 1 hafta oradan uzadı sonrasında oğlumu taburcu etmek istediler bizim için git gel süt sağ hem hastaneye kızımı emzirmeye git hem evde bebek emzir çok zor olacağı ve sütü yetiştiremeyeceğim için beraber çıksın istedik diye oğlum da kaldı son olarakta kızımın emme refleksini geliştirmeye çalışıyoruz şükür ki o da artık önceye göre daha iyi rahat emiyor başta çok çabuk yorulup nefesleniyordu biraz nazlanma da var tabi :)) şu an kızım 2.5 kiloyu oğlum 3 kiloyu geçti 🧿
Mineveikiz
Bende merak ediyorum bunu , ikiz 26+2 deyiz . doktorum 37. Haftada alırız diyor , görümceminde 37 de almışlar küvöz e de girmemişler . Sanırım bebeğin gelişimine bağlı oluyor bu
merveslife bende 26+4 tek yumurta ikizi doktorum 36da alırız dedi 🤷🏻♀️
Benim çift yumurta ikizleri , kese ve plesentaları ayrı, sanırım tek yumurtada alan daha hızlı daraldığı için bir parça daha erken almak istiyorlar . Sağlıkla kavuşmak nasip olur inşallah :)🙏