Nisanurr Bizde 21+4 anneye ufak ufak tekmelerimiz var tâbi şimdilik iyiyiz çok şükür bi tane daha aslan parçasına hamileyim 💙
Irmakdkm 23+3 haftayız iki gündür sırt ağrısı çekiyorum kalbime vuruyo ağrısı benim gibi olan var mı nasıl geçicek 😫
Bebeginehasret Irmakdkm ben canm ben cok fenayım napsan geçmiyo malesef magnezyumu değiştrdi belki faydasi olur
Nursemom B-P-R evet ilk hissettiğim zamanlar göbeğimde seğirme gibiydi şimdi biraz daha güçlendi sanki daha çok belli oluyor 👼🏻
Nursemom kubratopal35 sizinki saat kaç gbi hareketleniyor benimki 1-3 arası tam uyumaya çalışırken vuruyor 😂
Pakizecetiinn 21 haftalığız. 16. haftadan beri hissediyorum hareketlerini. Dışardan da belli oluyo artık. Salı günü detaylıya giricez 😊
Nerm7n B-P-R Buaralar kendimi balon gibi hissediyorum. Memeler kafam kadar göbeğim de öyle 😂 Bazen kıpır kıpır bazen durağan. Rahatız çok şükür. 🙏🏻🧿 22+2
Tuubaaa B-P-R dışardan çok nadir geceleri yakalayabilirsek anca 😊hatta 2 gün önce videoya alıp yakaladım çok hafif dalga gibi belli 😍❤️
Melkannesi Berataras arada bi kıpırtı oluyor ama bebekmi değilmi emin olamıyorum heralde kuvvetli bi tekme atınca anca hissedecez 😏
Pln1994 Bizde 21+4 teyiz oğlumla cok şükür iyi diyelim iyi olalım hep beraber inşaAllah rahatsızlıklarımız oluyor tabii sanırım yavaş yavaş kıpırtılar oluyor acaba bebek mi değil mi bilemiyorum ilk gebeliğim fakat tam anlamıyla tekme filan net hissedemedim hissederim inşaAllah tedirgin oluyorum bazen inşaAllah saglıkla gelsinler kuzucuklarımız Allah’ın izni ve kuvvetiyle selam ve dua ile 🤗🙏😇
Mom534545 kubratopal35 bn 24+1 im ama ben değil dşardan izlemek elimle bile hissetmiyorum garip geldi
kubratopal35 Mom534545 kişiden kişiye farklı her gebelik aynı değil belki zayıf olduğum için hemen belli ediyo ama doktorumda onayladı kendi de gördü hareketlerini her bebekte bir değil size o yüzden garip gelmiş olabilir
Sibeltolga B-P-R 22+5 dışardan hisetmiyorum daha yeni yeni tekmeleri netleşmeye başladı iki gündür dışardanda 30 ken hisederim heralde 😂
Burjucan Biz de 23+5 iz son 1 2 haftadır hareketlerini çok net hissediyorum özellikle akşamları tam ben yatacağım zaman hareketleniyor 🥰
Sibeltolga Melkannesi bn. 23+5 im yeni yeni hsetmeye basladm cnm bnde korkuyodum senn gbi kilon nasıl
gayecee Melkannesi işte o kıpırtıymış hareketi kuzum bemim de ilk gebeliğim nasıl anlatsam sanki karnın guruldarken Bi kasıntı olur ya ilk hareketleri öyleydi