seriousb Kızlar selam iyi aksamlar Reglime 2 gün kala kan testi yaptırdım.Bhcg 329 çıktı,4 haftalık hamileyim.Sizce bu değer nasıl,cevaplayan arkadaslara simdiden tesekkür ediyorum
Fatosbartu seriousb canım benim 3 gün geçmişti adetim 570 çıkmıştı değerin gayet iyi 2 hafta sonra kalp atışlarını da duyarsın inşallah hayırlı olsun
Songlkaraduman seriousb ben ilk yaptığımda bthcg 69 ikinci yaptığımda 200 üçüncü yaptığımda 700 çıktı bir hafta içinde sık sık 2 günde bir aile sağlık merkezine gidip yaptırmalısın bence sağlıklı ilerliyor mu diye doktorun söylemesede yapmalısın yeni öğrenmişsin çünkü
Nisanurr Herkese gore degisir tabi ama değerin güzel iki gün sonra tekrar verirsen sağlıkla artıp artmadığını da görürsün hayırlı haberlerle insAllah 🤲☺
seriousb Nisanurr Nisanurr Öncelikle tesekkür ederim. Amin insallah.Ben de sağlık ocağındaki hemsireyle görüstüm hic 2 gün falan demedi 2 hafta sonra gel dedi anlam veremedim acıkcası 😄
Nisanurr seriousb ilk betaysa muhakkak bakılması gerek 3 kere hemde sağlıklı mi değil mi diye bence siz yine de verin 2 hafta sonra demesi çok saçma Allah mufaza tâbi de kimyasal olabilir bunu bilemeyiz ancak betadan anlaşılır bu şaşırdım açıkçası
seriousb Nisanurr Aynen,ben de sağlıkçıyım öyle demesine şaşırdım,en iyisi gidip yaptırmak,rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin insallah 🙏🏻
seriousb Fatosbartu Fatosbartu İnsallah cok tesekkür ederim,rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı-almamızı nasip etsin insallah 💕🙏🏻
Sega Slm kızlar benimde adetim 3 gün gecikti kan değerim 97.75 Çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 279 çıktı doktora gittim daha kesesi gözükmüyormuş bir hafta sonra gel dedi inşalllah bu hafta gözükür