Şeker yüklemesi erken yaptıran var mı? 19 haftalığız ve bize yarın yapmak istediğini söyledi yaptıran var mı yan etkisi olan var mı 100 gr vermis birde

kzbnmsrl Belki şeker olabileceginden suphelenmistir doktorunuz. Normal şartlarda 24-28 arası olması gerekiyor. Erken gibi.

kzbnmsrl benim doktorum 24.haftada yapalım dedi perşembe günü yaptıracağım

Xxxxci benim doktorum zaten biraz tersliyor bişeyde denmiyor

1. Haftamda yaptırdım yani geçen hafta. Erken neden yapıyor doktorunuz anlamadım ?

kzbnmsrl benim doktorum şeker yüklemesi taraftarı değil bu yüzden ben yüklemeyeceğim istemiyordumda kendimde

Bana sağlık ocağı 26.haftada yapacağız diye haber verdi bugün arayıp

Melekozlu sormayın asırı yükselmeyen sekere insülinde baslamak istediler ben anlamıyorum zaten doktorun basıma getirmediği kalmadı

Bence başka bir doktora daha görünüp ondan da fikir almalısınız

Melekozlu evet il dısında 3 doktora gittim seker yüklemesinş 24. Haftadan sonra yapmamı istediler ama doktoruma istemiyorum dediğim halde yaptırdı

Melekozlu he 24. Haftadan sonra dedilerse o haftalarda yaptırsaydın keşke çünkü çocukta o kadar gelişmemiş oluyor ki sizin haftanızda