BuketErkan Bende aynı senin gibiyim kızıma ilk denediğimiz ay hamile kaldım şimdi 5 yaşında. 2 yıldır çocuk istiyoruz 1 yıl olmadı son 1 yıldada 2 defa hamile kaldım ikiside düşükle sonuçlandı. İnsan çok üzülüyor beraber büyüsünler istiyor
e_blue_sky_a Dnzkzi adet bitince 2gunde en geç 3gunde bir taaa adete kadar ilişki. Ve yürüyüş yapmak. Folik asite devam 400ml
Dnzkzi e_blue_sky_a teşekkür ederim kilom hiç yok yuruyus yapmıyordum ama öyle ozellıkle bunuda bır deneyeyım teşekkür ederim
Oksuruksurubu Dnzkzi soğan kürü, hayıt otu tohumu, testere dişli aslan pençesi, çıvan perçemi, havuç incir kürü, maydonuz süt buharı, tarçın bal çörek otu tarifi, bunları denediniz mi
Dnzkzi Oksuruksurubu sadece hayır otu tohumunu 1 hafta kadar içtim geçen ay adetim 5 gün gecikti . İlk kes böyle gecıktı normalde 3 gün öne atardı . 1 hafta öylede hesaplarsam . Dıgerlerını hiç denemedım ama onlarıda denycem teşekkür ederim
Hsnsarem-94 Oksuruksurubu canım ben su an incir ve havuç kürünü içiyorum faydası olur mu gebelik için
e_blue_sky_a Dnzkzi anladım…. olsun yine de az da olsa yürüyün çok fayda ediyor hareket halinde olunca tüpler yumurtaliklar daha iyi çalışıyor
Esim Dnzkzi bol bol Meryem suresi okunmanızı tavsiye ederim. Bize de bir problem yok diyordu doktorlar ama olmuyordu 1,5 yıl kadar olmadı. 41 gün Meryem suresini okudum okuma bittiğinde hamile olduğumu öğrendim çok şükür şuan 36+3üz 🤲🏻
gzm_42 Dnzkzi hacamat ve sülük yaptır birde canım doğal tedavi Allah’ın izniyle inşaallah faydası olur
Dnzkzi gzm_42 uzun zamandır düşünüyorum ama nasıp olmadı çok haklısınız zamanlarını gozetıp yaptırmak iyi gelir ınsallah
Reina iyikianneyimm bir çocuğunuz varsa ikinci için bu kadar stres yapmayın. Cinsel hayatınız artık sadeve çocuk için yapılan bir şeye döner.
gzm_42 Dnzkzi muhakkak yaptırın bende yaptırdım 5 kez ama ben hastalığım için yaptırmıştım bebekte nasip oldu elhamdülillah 🥰🤲
Patito__ Dnzkzi cnm bu sekilde cok insan var esinde test vermeli bazen eslerin spermleri kotuye gideblr Siz bir takip yaptirin uumrtluyormusunuz guzel catliyor mu kan tahlilleriniz Bunlarin hepsi normal ise rahim filmi cektirmenizde fayda var
Mirayy_21 Dnzkzi belki dalga geçersiniz ama biz doğu tarafında kadınkar var onlara giderler kadınlarımız tabi gerçekten anlayan olması lazım rahim yan dönmüş diyorlar 3 gün zeytin yağı sürüp ufalıyorlar üzerine hamile kalmayanı henüz görmedik genelde ilişki esnasında zorlanınca rahim öyle oluyor diyorlar rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah