Babyycutee Kızlar dün geceden beri belimde ve vajinamda ağrı vardı akşam acile geldim açılma yok şuna nst ye bağlandım 35+4 üm anlamıyorum da nst den sancı var mı yok mu ama karnımın altı ve belim kopacak gibi ağrıyor bir bakın
Civciv53 Babyycutee üstte yazan bebeğin kalp atışı aşağıda yazan ise sancın canım 20 normal bi sancı ama tam grafiği görmek lazım yorum yapmak için dalgalar düzenli ve yüksekse sancı oluyor mesela 80-100 le doğuma giriyorlar düzenli sancıda
Ozgis1s Babyycutee sancı görünmüyor yalancı sancı olabilir ya da bebiş ağırlaştığı için ağrılar olmuştur
Babyycutee Civciv53 anladım çok feci sırtım ve vajinamm ağrıyor korktum 
Deletedmom_116 Civciv53 Yok ne alakası var en yüksek 50 ile doğumum oldu . Vücut hissediyorsa bı kul yapimina güvenmemek daha iyi
Civciv53 Babyycutee aşağıdaki pembe kağıdı çekerseniz nst bittikten sonda daha iyi yorum yapabiliriz belkide doğum kasılmalarınız başladı Allah kolaylık versin aşağıda dolgunluk hissediyor musunuz yada büyük abdestiniz var gibi ?
Ozgis1s Babyycutee evet şuan var ama önemli olan düzenli olması. Nst bittikten sonra kağıttan daha iyi anlaşılır
Elmaliturtam1 Babyycutee Sancınız az ve düzensiz takip ederler muhtemelen ama azda olsa var sancı yatıp dinlenin