milaeqq Nuraaaay11 Çay hiç sevmem ama 2-3 günde bir 1 bardak içiyorum kahvaltılarda vs toksin atmaya yardımcıymış çay 🌼
MiracAlpinveUmutunAnnesi Nuraaaay11 Bulantidan dolayı içemiyorum normalde kahvaltıyı çaysız yapamazdım tiksiniyorum şuanda
4oglanannesi Nuraaaay11 hiç sormasaydin iyiydi….günde 3 demlik çay içen ben hamilelik haberini aldığımdan beri ağzıma bir bardak çay koyamıyorum.degisik bir şekilde kokuyor mubarek 4 buçuk aylık oldum hala geçmedi ins.biran önce geçer çok özledim ama adını duyunca bile tiksiniyorum.
Ebru_y Nuraaaay11 için açık doldurun Ben bardak sınırı koymadım daha kendime ama kahvaltına 2 bardak akşamda iki bardak falan içiyorum cayı aşırı severim açık şekilde içiyorum
milaeqq Nuraaaay11 Bence hiçbirrrr zararı olmaz bebekcik istemiş için bence ahahaha 🙃♥️ Şaka bir yana 1 bardağın hiçbir zararı olmaz için gitsin bence 👍🏻🫶🏻
Serpogrtm Ben içerim valla rahat 4 yada 5 bardak , çokda severim, etrafımda gebeliklerinde çokça tuketenler mevcut
Ebru_y Nuraaaay11 olmaz olmaz sıkıntı yapmayın doktorda zaten 2,3 bardağa izin vermişti ilk gebeliğimde
yokusbebek Nuraaaay11 açık içtikten sonra bir şey olmaz bence. abartıp 5-6 bardak icmiyorsunuz sonuçta 🌸
Ervaidil Pek aram yok ama misafirlikte arada bi kahvaltıda içerim ben biraz kahveciyim 1 fincana düşürdüm beni zorlayan o 😒😂
Nuraaaay11 Ervaidil kahveyi günde 6-7 fincan tüketiyordum fakat gebelikte canım hiç ama hiç istemiyor :(
Ervaidil Nuraaaay11 ayyy keşke benimde canım istemese ya ben çok şükür mide bulantısı felan hiçbirinde yaşamadım
yokusbebek 4oglanannesi hamilelik çok ilginç bir şey 🤭 ben de hamile olduğumu öğrenmeden önceki gece daha önce sadece eşimin tabagindan 1 kaşık tadına bakmıştım buna rağmen canım öyle bir paça istedi kiii 🤣 çok değişikti 🤣
mucizemgelsin61 4oglanannesi Al işte cancağızım senden bendensin 🤣 çay hastasıyım normalde ama ben hamileliklerimde çaydan soğuyorum midem bulanıyor canım istemiyor kahvaltılarıda öyle kuru kuru yapıyorum alıştım artık🤣 ama çayı özlüyorum yani inşallah içme isteğim gelir tekrardan ne diyim