Gamzecabuk Edaarvas bende asla.agzima soğan surmezdim ama çoğumuz olmuyor diye mecburen denedim içine karanfil atıp soğan suyunu demle ve sonra iş asla soğan tadı ve kokusu gelmiyor
Sakineoncu Edaarvas canım 2 sene korunmasız ilişki sonrası hamile kaldım stres yapma çocuk yapmak için ilişkiye girme kafanda herşeyi bitirdiğin an kendiliğinden oluyor ve mutlaka doktora gitmelisin kan değerleriniz için
Babymom07 Edaarvas canım çocuk düşünmeye başladıktan sonra ben ilk doktora gittim bir sorun var mı yok mu diye kesinlikle gitmeni tavsiye ederim. Kan tahlili de yaparlar hem değerlerine de baktırırsın. Bende bir sorun çıkmadı eşim de gitti test falan yaptırmaya sonuçları çıkmadan hamile kaldım. 7 ay sonra oldu ama. Bazen hiçbir sorun yokken bile olmayabiliyor canını sıkma zamanını bekle olacaktır inşallah 💕
Edaarvas Babymom07 çok teşekkür ederim herkese biraz da olsa içim rahatladı üstüme gelip sürekli çocuk soruyorlar sinirlerim bozuldu ilk işim kadın doğuma gitmek olacak
Babymom07 Edaarvas boş ver ya her evliye soruyorlar malesef banada çok sordular ama gerçekten bazen senin elinde olmuyor ne yaparsan yap inşallah en kısa zamanda olur canım benim 💕 ilişkiden sonra hemen kalkma bir süre yat bir de hamile kaldığım ay avokado baya yemiştim etkisi oldu mu bilmiyorum ama internette faydası olduğu yazıyor bir bakarsın 🥰
Edaarvas Babymom07 çok sağol canım Allah isteyen herkese istediği zamanda nasip etsin bana da inşallah 🌺🪽🩷
Nazgrr Canım bende 1 yılı aşkın hamile kalamadım kontrollerde her şey normaldi ama olmuyordu artık stres oluyordum gerçekten çok etkiliyor ne zaman kendini mutlu rahat hissedersen oluyor. Öncelikle bir doktora kontrol ol vitamin kullanın çok işe yarıyor. Bebek ne zaman isterse o bize geliyor Allah büyük 😌
Oksuruksurubu Edaarvas soğan kürü, hayıt otu tohumu, testere dişli aslan pençesi, çıvan perçemi, havuç incir kürü, maydonuz süt buharı, tarçın bal çörek otu tarifi, bunları denediniz mi
Fatmanur12345 Edaarvas hiç korkma ağzıma soğan sürmeyen biriyim çok kolaylıkla yaptım ben sen hayla hayla yaparsın siz güçlü anne adaylarisiniz şimdiye kadar nelerin üstünden geldiğiniz bunuda yaparsınız eminim güzel sonuç alırsınız ❤️❤️❤️❤️❤️