yokusbebek Betul-1221 Yok galiba ama maasta çocuk parası yatırılıyor ya onun için bi bildirim yapmamız gerekir mi bilmiyorum.
yokusbebek Betul-1221 Hocam şimdi fark ettim. Mebbise düşmüş mazeret izni kısmında. Ama bitiş tarihi olarak beklenen doğum tarihi yazıyor. Acaba doğumdan sonra belge vericez de doğum sonrası izin ona göre mi yansıyacak?
EBT_EBT Betul-1221 doğum belgesini teslim ediyorsun hocam ona göre analık izninin bitişi belirleniyor. Çocuk yardımı için daha sonra dilekçe yle başvuru yapıyorsun kapsis diye bir sistem var ona işlenmesi gerekiyor
Gamzeturkmen Strawberry48 şöyle ki hocam bizim okulda iki sene önce 7 Eylül’de doğum yapan bir hocamıza eklenmiş doğum izni. Benim de doğumun 4 Eylül gözüküyor ben de çalışabilir raporu aldım şansımı denemek için🤷🏻♀️
Cudana yokusbebek Bi doğum raporu filan vermek lazım bildiğim kadarıyla, aile yardımı yapılacak çünkü, bordroda çocuk sayısı 1 yazacak vs yani aile bildirimi gibi bir şey yapmamız lazım ama müdürüme soracağım ben de tam prosedürü
Betul-1221 yokusbebek hocam benim 32 hafta da tatile denk geldiği için doktorumdan herhangi bi belge alıp idareye teslim etmedim. O sebeple şimdi mebbiste mazeret izninde bişey yazmıyor. Sıkıntı olur mu acaba bilemedim
yokusbebek Cudana Doğru söylüyorsunuz. Çünkü mebbisimde de sadece doğum öncesi izin yazıyor. Sonrasının da yazması için doğum raporu vermem gerekiyor galiba. Hem de dediğiniz sebeplerle.
Eergin Birde bizim okuldan doğum yardımı diye bir form gönderildi dün. Çocuk yardımı dışında birşey sanırım . Perşembe doğumum var haftaya detayları öğrenip aydınlatırım hocalarım. Sizlerde okullarınıza bir sorun dilerseniz.
Gamzeturkmen Cudana benim eşim de memur değil ama ben onun üzerine eklenmesini istiyorum olmaz mı ki acaba?
Cudana Gamzeturkmen Olmuyor bildiğim kadarıyla, özel sektörün şartları farklı. Yine de %100 Emin değilim sormak lazım ama ben kendi üstüme istiyorum zaten
yokusbebek Betul-1221 Ay hiç bilmiyorum ki hocam. Herkese farklı bir şey söylenmiş 😔 İsterseniz idarenize sorun yine de sonra sıkıntı yaşamayın 🌸
prettywomann Yaz dönemi sayılmıyor peki 32. Hafta yarıyıl tatiline denk gelen var mı o da tatil olduğu için sayılmıyor mu acaba