Strawberry48 yokusbebek Mevzuat https://www.mevzuat.gov.tr/anasayfa/MevzuatFihristDetayIframe?MevzuatTur=9&MevzuatNo=21500&MevzuatTertip=5#:~:text=1 aktarılmaz diyor ammaaaa… farklı uygulamalar olduğu da ortada şansımı deneyeceğim…
Gamzeturkmen Strawberry48 şöyle ki hocam bizim okulda iki sene önce 7 Eylül’de doğum yapan bir hocamıza eklenmiş doğum izni. Benim de doğumun 4 Eylül gözüküyor ben de çalışabilir raporu aldım şansımı denemek için🤷🏻♀️
Cudana yokusbebek Benim de 2 hafta sonra 32 doluyor gidip çalışabilir raporu alacağım. Çünkü eylülde seminere gideceğim o bir haftayı doğum sonrasına aktarmak istiyorum
Cosimaniehaus Çalışabilir aldıgımızda illa 37 ye kadar mı alınıyor. Benim 35 bitiyor Eylül başında. Seminere katılmayacağım. 36ya kadar alabilir miyim çalışabilir raporunu 🤔 Bilen var mı?
Strawberry48 Cosimaniehaus Ben şöyle düşündüm 32. haftam da çalışabilir raporu alarak eylülün ilk haftası seminer başlamadan izne ayrılma şeklinde en azından o iki haftalık süreyi aktarabilmeyi düşünüyorum. İstiyorum en çokta…
Betusbetus İzin aktarilsin veya aktarilmasin sonucta rapor alindiginda maas da kesiliyor :) ben 32. Haftamda yani haziran seminerinde calisabilir raporu almistim. Bu hafta 37deyim yeni alicam calisamaz raporunu. Yani temmuz maasimi kurtarmis oldum :)
Cosimaniehaus Strawberry48 ilçeden ilçeye değişiyormuş sanırım. Normalde resmiyette aktarılmıyor ama anlayış gösterirlerse aktaran oluyormuş. İnşallah aktarırlar iki hafta iki haftadır. En azından dönemi kaptabilsek 🙏🏻