Sevja00 eminegizem amiin inşallah hepimiz 37 38. Haftaları görürüz Allah büyük önlemimizi alıp tevekkül edip sabırla beklemekten başka çaremiz yok
Hiranurunannesiii eminegizem 25 haftalıkken 31 mmdi, 26+5 şuan. Ama ben serklajlıyım zaten. 15.haftada 24 mmle serklaj oldum. 25 mm altı sınır. Sizin kaç ?
Mery6619 eminegizem istirahat edin bol bol su için enfeksiyona dikkat edin zaten verilmesi gereken ilaçları vermiş anladığım kadarıyla bide maden suyu için hergun magnezyum açısından faydası olur
eminegizem Mery6619 ever fazlasıyla canım enfeksiyon az çıkmıştı ilaç verdi doktor ama idrar kültürü alalım dedi haftaya başka bişey bakicak sanırım
Mery6619 eminegizem enfeksiyon da sebep olabiliyormuş canım bende de kisalik olmustu drumun ilk baktığı şey idrar tahlili oldu
Ayseldz eminegizem 26-27 haftalıkken 30 olarak ölçülmüştü ve kısalık vardı sürekli. 35. Haftaya ulaştım şükür
Civciv53 eminegizem 35mm çıkıyordu o haftalarda serklajlıyım rahim ağzı yetmezliğim var. 35 ve üstü normal kabul ediliyor altındaysa sıkıntı
raabiiiaaaa Kızlaar servikal uzunluk nasıl ölçülüyor ben şuanda 17 haftalık gebeyim doktor herhangi bir sıkıntı görmüyor ama bu hafta randevum var gittiğimde bakmasını rica edicem sonra sıkıntı yaşamamak için
Mery6619 raabiiiaaaa ultrasyonla karından ölçülüyor eğer bi sıkıntı görürse vajinal ölçüm yapıyor. En doğru sonucu vajinal ölçüm veriyor.
Feyzamali33 eminegizem sıkıntımız hiç birşeyimiz yoktu detaylıda bile ölçüldü iyi denildi sonra kadın doğum doktorumda randevum vardı 24 haftalıkken orda kadın doğumcum farketti şuan 25 haftalık oldum progestan kullanıyorum endol kullanıyorum inşallah faydası oluyordur yatıyorum sürekli cuma tekrar bakılacak
Feyzamali33 eminegizem doktorlar genelde 28 i bitirdiğinde rahat nefes alabilirsin diyor sonra ki hedef 32 ama tabi Allah bilir herşeyi