momofmychildren Kayramelisa97 arkadaşım doğum yaptı bir ebeye denk geldi çok memnundu ama her doktoru iyi değil eda hanımı pek beğenmiyorlar
Bercestee Kayramelisa97 pek önermiyorlar bir akraba doğum yaptı yoğun bakıma alındı sonra başka hastahaneye sevk ettiler durumu iyi ama zor süreçti.
Hamideb Kayramelisa97 algomed doğum yapmıştım Özgür bey yaptirmisti şimdi 2.ciye hamileyim orda yapmayı dusunuyorum
Bercestee Kayramelisa97 sezaryen olmuş anestezi hatası denildi tam olarak bilmiyorum ama önermiyorlar diye biliyorum.
yesim_gzlyrr Ben eda hanımda yapmıştım çok memnun kaldım şimdi yine hamileyim tekrar orada yapacağım doğumu ebeler hemşireler hepsi çok ilgiliydi benimle ve bebeğimle çok güzel ilgilenmişlerdi
yesim_gzlyrr Kayramelisa97 özgür beye giden birkaç kişi duymuştum ama hiç memnun kalmamışlardı gitmediğim için kesin bişe diyemem. Hastane çok temizdi normalde odalarda 1 refakatçi kalıyor ama benim eşimde annemde beni yalnız bırakmak istemedi o yüzden ikisine de izin verdiler . 2022de doğum yaptım