• Doğum
  • Normal doğum mu ? Sezaryen mı kızlar

Efdyr Hayatım seni korkutmak istemem öncelikle herkesin süreci bedeni farklı işler.. benim doğumum bebeğim henüz kanala inmemişken ve hiç açıklığım yokken sancıyla başladı. Ve 14 saat sancı çekmeme rağmen bebek doğum kanalına girmedi 🙁 4-5 saat boyunca 7 cm açıklıkta kaldım. Bebek kanala girmeden epidural de yapmıyorlarmış (bunu o gün öğrendim.) kısacası 14 saat o sancıyı çektikten sonra beni sezaryene aldılar.. O sancıyla artık ölü gibi girdiğim için mi öyle geldi bilmiyorum ama bana o kadar rahat geldi ki ne olduğunu anlamadım. Ameliyattan 3 gün sonra normal hayatıma geri döndüm araba kullandım öyle düşün.. benim gibi boş yere sancı çekmeni istemem, sezaryen güzellemesi de yapmıyorum ben de normal doğurmak istemiştim. Ama bazen şartları zorlamamak lazım

cerennncee merhaba öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim. Bebeğimi sezaryen ile kucağıma aldım çok şükür. Bugün 3.gün. ancak sezaryen de hiç kolay bir yöntem değilmiş öğrenmiş oldum. Şimdi toparlanmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun

aysnrgncc maalesef sezaryen ile aldılar bebeğimi. Bugün üçüncü gün ve hiç toparlanamadım. 😔 Kasıklarımda ki ağrı gaz sancısı ayaklarındaki şişlik ellerim kollarım her yerimde bi sıkıntı var . Doğru düzgün bebeğimle bile ilgilenemiyorum. Zor bir süreçmiş Allah herkesin yardımcısı olsun 😔

Mrvmrvmlh çatı muayenesi yaptı ve bebek 41. Haftasında olmasına rağmen çok yukarıdaydı kanala giremedi