• Doğum
  • Normal doğum mu ? Sezaryen mı kızlar

Efdyr evet doğru o büyüklükten sonra risk dua edin herkesi dinleyince şöyle bir şey oldu her doğum kendine özel sağlıkçyım çoğu risk varsa sezeryan yap gitsin diyorlar

aysnrgncc Oy sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah ♥️ Benim hiç açılmam yok yalancı oluyor o da duş alınca geçiyor ama baskı çok hep lavabo isteği oluyor o aşırı derecede sinir bozucu 😵‍💫

Daisyy000 Baya kötü
    Geçmiş sizinki umarım aynı şeyler benim başıma gelmez sancım yok açıklığım varmış
    Bakalım yarın 8 e kadar normal doğum olmazsa sezeryan olacağım inşallah iyi geçer yapcak bir şey yok

aysnrgncc Aynen öyle ☺️ Sağlıkla gelsin bebekler sonra bütün sıkıntılar bitecek umarım 🙏🏻🌼

milaeqq bende öyle biliyordum aynı şekilde hemen geçiyor ağrılarım şuan bile yoktur ama açılma var o yüzden . Bakalım

milaeqq umarım biter sıkıntılar
        Sezeryan olacak gibi
        Benimde ama bakalım yarın olsun hayrolsun 🙏

Her normal mi sezaryen mi postunun altında sezaryeni nasıl gomuyorlar. Evet normal doğum en iyisidir ama zorunlu sezaryen olmuş ya da olacak anneler var. Başınıza gelebilecek herseyi yaziyorlar ama illa olacak diye birşey yok ya da her kadın bunların hepsini yaşamıyor. dikiş izi dikiş izi tutturmak nedir. Kuzenim 6 yıl once oldu ve dikiş izi yok hem olsa bile görünen bi yerde değil. Herkesin vücudu bu kadar kusursuz mu yani tek bi çizik bile yok. Ben zorunlu sezaryen oldum sonrası gerçekten zordu ama ben hiç abartmadim çünkü oldu bitti, bebegimiz için deger. Bizim nasıl dogurdugumuz değil bebeğin sağlığı onemli. Gerçekten yaptiklari çok kirici biri yaziyor diğerleri begeniyor hiç biride sezaryen olmamış. Ben simdi normal doğum hakkında kötü birşey soylesem hoslarina gider mi? Kimse kimsenin doğumuna karisamaz isteyen keyfi olur kime ne. Şahsen ben ssvd yapmayi isterim ama gidip diğer hamilelerede sizde ssvd olmalisiniz desem doğru olur mu?

bebegimd7 evet haklısınız her doğum kendine özel normal doğum yapıp 10gün yatan var ya da sezeryan olmamayı diretip bekletip bebeğin sağlığının kötü olması durumda yoğun bakımda yatan bebekler var o yüzden bende arada kalmıştım ama şuan açılmam var eğer sabah kadar güzel bir açılma olup risk olmazsa normal yoksa Sezeryan olacağım hayırlısı neyse o olsun

aysnrgncc eskiden kadınlar 5-6 kg bebekler doğuruyorlardı hiç birsey de olmuyordu bu kilo sınırı doktorların sezeryan yapmak için ürettikleri bahane bence

milaeqq Ameliyat esnasinda başınızı hiç oynatmayın ağrı yaşamazsınız yazanlar vardı. Ben denedim gerçekten de hiç baş ağrısı vs yaşamadım,bence sizde uygulayın. Ameliyat anından asla korkmayın gerçekten kolay ve 15dk içinden hersey olup bitiyor🦋 Sonrasında kayısı hoşafı ve nescafe içtim.Bol bol yürüdüm gazım hemen çıktı.

aysnrgncc Sizin ve bebeğiniz için en hayırlısı hangisi olacaksa öyle olsun inşallah 🦋 Sağlıcakla kavuşun

Nes7616 evet aslında ben de beklemek istiyorum. Ama maalesef doktor risk misk diyip acele ediyor. İstese bir hafta daha bekleyebiliriz hiç sıkıntısı da yok şu an bebeğin.

Efdyr merhaba doğum kanalına girip girmediği çatı muayenesinde mi anlaşılıyo acaba benimde bebek dönmüş dedi doktor dün doğum pozisyonuna

Efdyr bekle lütfen sezeryan oldum epidural antestezi
                24 saat kaldı bende o yüzden ilk 24 saat ve diğer günün akşamın da ağrı az hissettim sonrası ben ve şuan hareketlerim kısıtlı Maalsef ne tam oturabiliyorum ne ayağa düzgün kalkabiliyorum ameliyattan 4 gün geçmiş

Mrvmrvmlh son ana kadar pozisyon oturmaya biliyor diye biliyorum inşallah sağ Salim alırsınız bebeğinizi

Hayatım seni korkutmak istemem öncelikle herkesin süreci bedeni farklı işler.. benim doğumum bebeğim henüz kanala inmemişken ve hiç açıklığım yokken sancıyla başladı. Ve 14 saat sancı çekmeme rağmen bebek doğum kanalına girmedi 🙁 4-5 saat boyunca 7 cm açıklıkta kaldım. Bebek kanala girmeden epidural de yapmıyorlarmış (bunu o gün öğrendim.) kısacası 14 saat o sancıyı çektikten sonra beni sezaryene aldılar.. O sancıyla artık ölü gibi girdiğim için mi öyle geldi bilmiyorum ama bana o kadar rahat geldi ki ne olduğunu anlamadım. Ameliyattan 3 gün sonra normal hayatıma geri döndüm araba kullandım öyle düşün.. benim gibi boş yere sancı çekmeni istemem, sezaryen güzellemesi de yapmıyorum ben de normal doğurmak istemiştim. Ama bazen şartları zorlamamak lazım