06Canan merimiri bizimde son 32 bacak ağrılarım kramplarm ve sırt ağrım beni mahvediyor kafası baş aşağı oldugu için rahmime baskı yapıyor sabırsızlıkla bekliyoruz artık
merimiri 06Canan magnezyum içince biraz rahat ediyorum onun dışında benim de çok oluyor bebiş benim tersti şimdi yeniden kafa yukarda aman öyle kalsın da azıcık idare et cnm şimdi düşünüyorum ne zaman dönecek diye 🤷🏻♀️
merimiri canvecanan H-denizzz milaeqq Eylullxx SrpYlmz hepoyleolurzaten__ Barlas_mom yagmurus M-Urass_Mom LinamAsyam Eddakayaa yagmurus gktgmom Betul-97 Lovelovebaby Minikkalplerinannesi Anneelikk 06Canan Mjgn_38 Busra_27_34_ BeyzaGnes12 Kızlar madem hepimiz hemen hemen aynıyız sorum tamda size yönelik olacak benim bebişin 2 gündür hareketleri az yani daha böyle sert vuruşlar yapardı çok silme oynuyor doktora daha 5 gün önce gittim yaaa ama o zaman hiç böyle değildi sorun yok dedi sizde nasıl şu an ? Sağlık ocağına gidip bi kalp mi baktırsam 🤔😔 normal de olabilir bu durum evham yaptım sanırım
merimiri Mjgn_38 gelir gelir orda durmaz herhalde 😂😉 belki yeri rahat ama Artık gelsinler dimi heyecanla bekliyoruz
06Canan merimiri ay çok hareketli bende pozisyon değiştirecek tekrar diye korkuyorum sağ salim kucaklarımıza alsaydık hayırlısıyla
Mjgn_38 merimiri aynen heyecan çok da artık yoruldum da sıcaklar mahvetti hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalim 🥰
merimiri 06Canan valla bende öyle sorma ne güzel dönmüştü suyu müsait diye tekrar dönmüş bi ağrım olmuştu kasıklarda büyük ihtimalle o döndü çünkü ağrı sızı yaparmış dönüşte
06Canan merimiri ay benmde ağrılarım çok var bakalım inşallah dönmemiştir tekrar son ana kadar doğum pozisyonu alabiliyor yada değiştirebiliyorlar
BeyzaGnes12 merimiri bu gece itibariyle 33 e ayak basmış bulunmaktayım sezeryan olduğu için son 35 gün diyebilirim.. zaman çok hızlı geçiyor
merimiri 06Canan canım suyu azaldıkça ve büyüdükçe malesef dönüş zorlaşıyor 35 36 kadar rahatlıkla dönerse benden iyisi yok 😊