hepoyleolurzaten__ merimiri Amin inşallah 😊 bebişin önde gitmesi doğumu etkilemiyor diye biliyorum benimkilerde birisi şuan 34 haftalık diğeri 33 😀
merimiri hepoyleolurzaten__ ultrason kağıdında tahmini doğum tarihi bölümünde bir tık erken yazıyo ama ben buna istinaden değil de kendi hissiyatım aşısından demiştim 🤭
merimiri canvecanan H-denizzz milaeqq Eylullxx SrpYlmz hepoyleolurzaten__ Barlas_mom yagmurus M-Urass_Mom LinamAsyam Eddakayaa yagmurus gktgmom Betul-97 Lovelovebaby Minikkalplerinannesi Anneelikk 06Canan Mjgn_38 Busra_27_34_ BeyzaGnes12 Kızlar madem hepimiz hemen hemen aynıyız sorum tamda size yönelik olacak benim bebişin 2 gündür hareketleri az yani daha böyle sert vuruşlar yapardı çok silme oynuyor doktora daha 5 gün önce gittim yaaa ama o zaman hiç böyle değildi sorun yok dedi sizde nasıl şu an ? Sağlık ocağına gidip bi kalp mi baktırsam 🤔😔 normal de olabilir bu durum evham yaptım sanırım
merimiri alinsmom_ valla öyle ama işte ev işi şu bu devam ediyor o yüzden yine yine bir bakmışsın geçiyor 😊
Eddakayaa merimiri biliyorum canım bu ikinci gebeliğim ben son kalan 47 günden erken kavuşacaz anlamında söyledim
merimiri Eddakayaa evet evet bizim ilk amatörüz idare et 🤭 hoş her şeyi oku oku git gel bizde bi uzmanlaşma yoluna girdik hepimiz 😂
Eddakayaa merimiri estağfurullah canım inan şuan sıfır tecrube hatırlamıyorum her bebekte bence insan resetleniyor 😂😂❤️
Barlas_mom merimiri ikinci gebeliğim benim diğeri 28 aylık hala kucağımda olduğu için ekstra bir duygu durumum henüz yok 😅