Ebbruc eills bende bi kere içmedim kustum baya kötü bi sabah geçirmiştim o yüzden cesaret edemiyorum, aslında mantıklıymış teke düşürmek bende deneyeyim olmadı
Glchan_34 @buseturan herkesin farklı oluyor benimki 13.haftada geçmişti şükür bazılarının daha çok devam ediyor çubuk kraker ayran tüketebilirsiniz bide salatalık
buseturan Glchan_34 Yediğim içtiğim 5 dk midemde durmuyor su bile olsa durmuyo artık safra kesemden sarı su kusmaya başladım
Ars2223 buseturan bu zamanlarda hiç rahat değil emin ol gece uykusuzluk ağrılar arada giren kramplar😂🤦🏽♀️
buseturan Ars2223 Ya en azından az kalmış bebeği kucağına aldığın zaman tüm sıkıntılar geride kalacak tabi bide normal doğum olursa
sacmalamakizim buseturan Hiç kusmadım ama tam olarak 15′de geçti, şuan bile arada nadiren oluyor geri geçiyor hemen. 😅
Pinar_3 buseturan ben 9 aylık hamileyim hâlâ kusuyrom benimki asla geçmedi umarım sizinki geçer hemencecik hele sabahları beni öldürüyor
buseturan Pinar_3 Neyse ki doğuma az kalmış senin çocuğu doğurunca geçer bizim daha gidecek çok yolumuz var
buseturan Sumisali_ Şuan benim de ilk gebeliğim ve benim annem de 9 ay boyunca bulantı çekmiş sanırım ben ona benzedim. Tıka basa doymayı bırakın yemek yiyebildiğim gün şükrediyorum
Ebbruc buseturan bugün denesem mi acaba içmeyip 😂 ama yarın eşim izinli güzel bi kahvaltı yapmak istiyorum zehir de edesim yok kendime günü 🥲