buseturan 16+0 ve hâlâ ilaç içmediğim gün kusuyorum midem çok bulanıyor bu durum ne zaman geçecek 9 ay böyle geçmez umarım
Rosemihra buseturan henüz 9 hafta gebeyim ben de merak ediyorum . Prilam içince ilk yutunca daha çok midem bulanıyor . Siz ne kullanıyorsunuz
Ars2223 buseturan 21-22 hafta arası bitmişti galiba şuan arada yokluyor 32 haftalık olduk Her hamilelik farklıdır kendine özgüdür Doğuma kadar devam eden oluyor biraz sabırlı olmanız lazım hiç bitmeyecek gibi geliyor ama bitiyor 😊
buseturan Rosemihra Evet bende prilam içiyorum gece yatmadan 2 tane umarım bir an önce geçer ve hamileliğimizin tadını çıkarırız eşim canın bişey çekiyor mu diyo sürekli yok diyorum midem bulanınca hiçbirşey yiyesim gelmiyo
buseturan sltn2686 Ahhh keşke bende alsam 55 kiloydum 49-50 arası gidip geliyorum şuan bulantı iştah bırakmadı maalesef bebeğime zararı olacak diye de korkuyorum yemeye çalışıyorum ilaçlar biraz iyi geliyor
buseturan Ars2223 Ooo sizin doğum yaklaşmış hastane çantası hazırlamaya başlarsınız yakında sanırım :) umarım şu zamanlar hızlı geçer de ben de o zamanlara gelirim çok sıkıldım bulantılardan ağrılardan herşeyden:(
Ars2223 buseturan bu zamanlarda hiç rahat değil emin ol gece uykusuzluk ağrılar arada giren kramplar😂🤦🏽♀️
Nurbyk0306 buseturan 35 hafta oldum hala bende kullanıyorum ilaç icmedigim gün berbat geçiyor o gunum
Anneaycoregi Hiç geçmeyecek galiba derken 23. haftada bir anda kesildi çok şükür 😃 29 olduk arada yokluyor ama umarım geri gelmez.
Sumisali_ buseturan ilk gebeliğim de doğuma kadar devam etti.Bunda da şuan 26 haftalık olduk ara ara hala oluyor.ama şükür ilacı bıraktım.Tıka basa doymamaya çalışın.
buseturan Sumisali_ Şuan benim de ilk gebeliğim ve benim annem de 9 ay boyunca bulantı çekmiş sanırım ben ona benzedim. Tıka basa doymayı bırakın yemek yiyebildiğim gün şükrediyorum
Ebbruc buseturan 15+4 bende hergün acaba geçmiş midir ilacı bıraksam mı diyorum ama cesaret edemiyorum bi türlü 🥲 ilkinde 13.haftada bitmişti
eills Ebbruc ben öyle bırakıp birkaç kes kustum ama daha erken ben 18. Haftada kusmuştum ilacı bırakınca geri devam ettim 🥲 şimdi 19 um yine almadım bugün bakalım ne olacak ama 2 alıyordum 1 e düşürdüm son birkaç haftadır
eills buseturan prilam olmazsa ben ne yapardım allah üretenden razı olsun. 19 haftalığım hala kullanıyorum. Hatta bugün ilacım bitti bi bakalım bulantı kusma olacak mı bitsin artık
Seray11ay buseturan çok bulantili kusmali bı hamilelik geçirdim. 4 ayın baslasirinda geçiyor. Ama sabah kusmalari arada bı oluyor hala
Ebbruc eills bende bi kere içmedim kustum baya kötü bi sabah geçirmiştim o yüzden cesaret edemiyorum, aslında mantıklıymış teke düşürmek bende deneyeyim olmadı