eylemm09 Aleve 32 haftalıkken gitmiştim 12 ve 16 Ağustos arası demişti doktor şimdi 36 haftalık oldum yarın kontrol var bakalım hangi gün olucak 😍
Ayla63 Zeynepdefne23 kaç haftalık hamilesiniz bide normal mi olacan doktor banada dedi 20 Ağustos benimki ikinci sezeryan
Asli-6619 Aleve bende şuan 37+4 üm, Allahın izniyle 06.08 de kavusacaz sezeryan tarihimiz 32 ci haftadan beri belliydi son 8 gün kaldı 😍😍
Sarina98 Aleve 6 ağustosta 37i tamamlayıp gün alacağız inşAllah.kendisi gelmese 20 Ağustosa kadar bekleyeceğim dedi Dr.
Sarina98 Hayatinmelodisi hem erkeği hem kadını çok zor.. denmeyecek kadar. Kariyerde tutturuyorlarda ama insan ilişkilerinde iyi olanı görmedim
Delice_zeytin Hayatinmelodisi yapma yaa , aslan erkeği daha zor diye söyleniyor çevremdekşker aslında iyi araştırmak lazım m🫣🤭🤣
Hayatinmelodisi Sarina98 bence de ya niyeyse ben de sevmem başak.. Benim kız da nasipse aslan olacak inşallah başak a sarkmaz
Evhamlikurabiyeanne 36+5im yoldayim sezaryen günü almaya gidiyorum hayirlisiyla gelsinler yavrularimiz insallah