Aleve Evet o soruyu bende merak ediyorum genel anestezi secenlerin özel bı sebebi varmı bende kararsızım ondan merak ediyorum ….
Srfe01 Aleve ben kendi adıma genel anestezi olacağım ilki de öyle oldu panik bir insanım iki kere anestezi almanın ankami yok diye birde baş bel ağrısı vs tarzı şeyler yaşamak istemediğim için
Delice_zeytin Ya sezaryende 39+ sonrasını beklemiyorlar mı doktorlar ? Hani bir günde bir gündür bebek için. Geç alınan var mı acaba ben geç olsun istiyorum dayanabilirsem aksilik olmazsa inş
Delice_zeytin Aleve 35+6 yım şuan ama mümkünse geç olsun istiyorum doktorum normalde 20 Ağustos dedi ozaman 39. Haftam filan oluyor bende birkaö gün ötelemek istiyorum nasipse
Dilaraizci Aleve bende bugün 37+3 oldum salı günü randevum var. Bana erkenden gel dedi sezeryan yapmayı planlıyor olabilir mi? Çünkü 1’inden sonra izne çıkacakmış 🥲
Dilaraizci Aleve normal doğuma doğru ilerliyoruz aslında ama doktorumu hep sezeryancı olarak duydum o nedenle şüphelendim..😂 sizde haber verinnn aynı gün olarak ilerlemek çok motive edici 🫶🏻
Aleve Dilaraizci ya bizde normal doğum ilerliyordk ama ben korkuyorum yanlış bir şey diyip seni de korkutmak istemem , evet aynı zamnn olunca iyi oluyor 🫶🌼
Delice_zeytin Hayatinmelodisi ay en zoru bu bence hangi erkek daha zor acaba aslan erkeği mi başak erkeği mi 😀