TugbaveBebisi 2prenses_masal-oyku Aynı kaderi paylaşıyoruz bizimde ilk bebeğimiz ve 5 sene sonra geldi 😊
2prenses_masal-oyku TugbaveBebisi ya sizindemi ☺️ kader arkadaşıymışız ama olsun ya sonunda geldiler ya bütün üzüntüler geride kaldı siz kaç yaşındasınız ☺️
Elvn TugbaveBebisi canm doktorum bna ilk 3 ay zamanlarda bile cann kola fanta cann isterse 1 bardak iceblrsn demsti korkma bisy olmz zatn snn asidide kacms yani hic bisynolmz
TugbaveBebisi Cansn ilk bebek olmasının ve zararlı şeyler olduğunu bile bile sırf canım çektiği için yedim ve sorma gereği duydum
2prenses_masal-oyku Cansn ne kadar kabasın madem sıkıldın bu tür şeylerden sende gülüp geçseydinde cevap vermeseydin keşke
Cansn 2prenses_masal-oyku sıkıldım demedim hakaret etmedim gereksiz yere sataşmak için sataşmayın. Zaten yazdıklarım sana değil beğenmesiysen laf atma.
2prenses_masal-oyku Cansn hangi devirde yaşıyoruz diyerek ne kastettiğiniz ortada neyse konuşunca sataşma oluyo sende bu postu beğenmediysen mesaj yazma allah allah
Cansn 2prenses_masal-oyku hangi devir de yaşıyoruz derken etrafımız böyle yiyecekler ile dolu demek istedim ama tersinden anlama konusunda muhteşemsiniz 👏
2prenses_masal-oyku TugbaveBebisi doğum gününüz kutlu olsun şimdiden bidahakine eşiniz ve bebişinizle kutlamayı nasip etsin rabbim
2prenses_masal-oyku TugbaveBebisi ben 22 yaşındayım 🙈 malatyadayım eşim asker olduğundan şehir şehir dolaşıyoruz ☺️
TugbaveBebisi Teşekkür ederim canım benimde eşim asker batmanda doğu görevini yaptık şimdide izmirdeyiz 😊 ortak yönlerimiz ne çokmuş 😃
Heycanligebe TugbaveBebisi sen ne biçim annesin bide cola diosn ya bebek içinde erirse 😂😂😂 ya Allah aşkına şekerin yoksa bence az az yenmeli ne olacak korkmuyorum ben yiyorum 😂😂😂 sağlıkla gelsinler inşallah