TugbaveBebisi 27.haftaya girdim minik kızımla..Sonra dayanamadım ve cipsle asidi kaçmıl cola içtim 😲🙈🙈 Kızlar bebeğime bir zararı olur mu diyeceğim ama sizden gelecek olan yorumlardan da korkmuyor değilim 🙈
BBusraa TugbaveBebisi hayır olmaz merak etme sana kilo yapar 😂 bebek için MS faydalı değil tabii. gebelik şekerim çıkmadan önce ben de cips tüketiyordum şimdi maalesef yasak 🤭
Caglaaa TugbaveBebisi ben hep cips yiyiyorum hatta hamileliğim ilk 4 ayına kadar günde 2 büyük boy paket bitirdiğimi bilirim şimdide haftada bir büyük boy paket yiyiyorum ama kolayı yudum olarak iç çok içmemeye çalış
Grycaglar TugbaveBebisi ☺️ Linç ekibi gelir simdi bebegini hiç düşünmüyomusun ne biçim annesin bla blaa 😒 Neyse valla arada bende dayanamayıp eşimn bardagından bı yudumluyorum cok canım kola ısterse sade soda ıcıyorm asıtlı ya iyi geliyo
Esra7261 TugbaveBebisi sizde zaten sağlıklı olmadığını biliyorsunuz. Bile bile yemişsiniz bize bebeğe bişey olur mu diye sormanıza gerek yok ki.
TugbaveBebisi Esra7261 oldu bi kere normalde böyle şeyler yapmam sağlıklı beslenmeye çalışırım neyse yapcak bişey yok artık
Atlarlayasayan TugbaveBebisi ben de kola içtim bugün soğuk soğuk iyi geldi😂😂her gğn yiyip içmiyoruz sonuçta bebeği atkileyecek kdr bir zarar vereceğini düşünmüyorum
TugbaveBebisi Atlarlayasayan ya sorma canım arada böyle kaçamaklar yapıyoruz işte ☺️ napalım bizimkide can işte 🤓
Esra7261 TugbaveBebisi yani niye yediniz demiyorum canınız istemiş yemişsiniz bir kereliğine. Ama sağlıklı olmadığını bildiğiniz halde Burda bebeğe bişey olur mu diye sormanız saçma geldi
msrrf TugbaveBebisi ay yok ya . abartmadigimiz surece bisey olmaz. cips de yedim jelibonda yedim cola da ictim valla. millet hamburgerciden cikmiyo bisey olmuyo, kendimizi de hayattan tamamen izole edemeyiz ki dimi ama 😉
2prenses_masal-oyku TugbaveBebisi yook valla hiç bi sorun olmaz ben eşimden gizli içiyodum ama bir iki defa içebildim şimdi 5 aylığız gayet sapasağlam kızışım💕❤️ cipsiyide tuzlu okduğu için yiyodum bide deniz tuzlu bulursanız ondan yiyin daha iyi oluyo buşantı varsa onuda alıyo 😊
TugbaveBebisi 2prenses_masal-oyku bizde 7. Aya girdik girdik kızımla bugün 😊 Allah sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip eder inşallah🌸
2prenses_masal-oyku TugbaveBebisi amin az kalmış sizin ne güzel ya 🤭 ben heycandan ölüyorum 5 sene bekledik rabbim çok şükğr verdi sonunda inşallah sağlıkla gelsinler miniklerimiz 😊
Hola TugbaveBebisi valla ben de yiyorum arada bir. Kola oldum olasi cok icemem yarisi veya ceyregini iciyorum ohhh bi rahatlik ki sorma 😁😁😁
Cansn TugbaveBebisi böyle sorular görünce gerçekten çok şaşırıyorum. Bacım hangi devirde nerede yaşıyoruz allasen. Bunu düşünecek kadar titizsen yeme ama madem yedin bebeğime şifa olsun de geç. Alkol değil uyuşturucu değil sigara değil tükettiğin.
TugbaveBebisi Cansn ilk bebek olmasının ve zararlı şeyler olduğunu bile bile sırf canım çektiği için yedim ve sorma gereği duydum
2prenses_masal-oyku Cansn ne kadar kabasın madem sıkıldın bu tür şeylerden sende gülüp geçseydinde cevap vermeseydin keşke
TugbaveBebisi 2prenses_masal-oyku Aynı kaderi paylaşıyoruz bizimde ilk bebeğimiz ve 5 sene sonra geldi 😊
bulutunannesi33 TugbaveBebisi yanı hergn hergn oaketlerce cıps ve kola ıcmıyrsan bse olmaz gecen gecede cocukları yatrdm ben otrdm yedm vala bı paket gercı esım sınsı sınsı geldı ortak oldu 😂