Busra_27_34_ Şafak 2 ama bana bir 30 yıl daha varmış gibi geliyor niye gelmiyor kız bu bebe 😅naparsam yapım gelmiyor Çarşamba yatış verdi doktor ama daha gelmeye niyeti yok bebisin 🥲sizler ne durumdadırsiniz✨
Alparslanmom__ Busra_27_34_ bizde 38. Haftamdaym bekliyoruz normal doğumu sanki hiç doğurmucakmsm gibj geliyor son zamanlar geçmiyor 😀
Busra_27_34_ nesli123- ilk doğumum normaldi suni için yatış verdi 🥺2 cm açıklık vardı ama yinede ilerlemedi galiba
Busra_27_34_ nesli123- ah denemediğim kalmadı bacım 😒sıcak su hurma kekik çayı squat merdiven inip çıkma bana msn demiyor
Busra_27_34_ nesli123- valla öyle ya 🥲 her sancida acaba ne zman gelecek diye düşünmekten kendimi yedim 😅😅
nesli123- Busra_27_34_ bende öyle her şeyi yapıyorum en sonunda dr un dediği olcak suni sancıyı yiyecem heralde
Busra_27_34_ Aysegl34 ay bende kızımda da almıştım suni sancıyi fakat onda ⅘ cm açıklık vardı bunda sıfırdan başlamak zor olur mu diye düşünmeden edemiyorum Allah kurtarsın canm
nesli123- Naaagihannnn benim nst de sancı çıkmadı dün baktılar, doktor 2-3 cm açıklık var inmiş aşağı dedi ama bekliyorum