Gulzar Selam kızlar 💗 bir şey sorcam ben 36 haftalık hamileyim son 2-3 gündür karnım sık sık taş gibi oluyor bu normalmidir ? Bilmem anlata bildimmi Doğum yaklaştığına veya bir sorun olduğuna fln mı işaretdir ?
Irmaktan Gulzar Ben de 37 haftalık hamileyim bende de oluyor arasıra bebek poposuna dayadıgi zamanlar bir yer sertleşiyor ya da soğuk falan alıyorsan ondan da taş gibi oluyor olabilir.dikkat etmek lazım Büyüyor artık bebek 10’dan da olabilir
Ebalp Gulzar karın sertleşmesi kasılma olarak biliniyor eğer düzenli ve sık sık oluyorsa doktorunuza görünmenizde fayda var canım doktorum kasılma bile doğum belirtisidir demisti bana
1850 Gulzar bu gece 37 olcaz 1 haftadır bende de var sertlesme dün doktoruma sordum doguma hazırlanıyor vücudun dedı
Gulzar Irmaktan bazen bende bebek büyüyor ondan olur diye düşünüyorum ama bir iki defa böyle olup problem olduğunu da sanki duymuşdum🤷🏻♀️
Mervedrn Karnınızın taş gibi olması kasılma demektir. Çok fazla oluyorsa doktora gitmeniz gerekir. Düzenli olması sancınız olmasa bile doğumla ilgili bir durum oluyor. Nst de sancı şiddetinize bakılması gerekir böyle bir durumda
Nurakdas- Abakliseher 4cigdem4 forum kısmında yukarda solda 3 çizgiye tıkla orada resim yükleye bas oradan yükle ve kopyala buraya koyabilirsin bu şekilde
Irmaktan Gulzar doktoruna danış canim Bebek hareketlerini hissettiğin sürece bir sıkıntı olmadigini soyluyir doktorlar ama sen bilirsin tabi ki
1850 Gulzar hatta bu vajınada batmalar yann bacaklarda agrı vajınada cıkcakmış gıbı baskı hepsı doguma hazırlıkmış 😊 hepsını sordum doktoruma
Cananncann Benim de 32. Haftadan beri oluyo 36+3 şuna hala oluyo kasılmalar pazartesi doktora gidecem muhtemelen gün verir sezeryan için bakalım artık hayırlısı
1850 Gulzar bekleyenler varmış doktorum bana 40 ı da bulabilir ama her an da sancın artıp suyun gelebılır dedı bellı olmuyormus yanı
Derya67 Gulzar valla bende bugün 36 oldum bende de aynı durum var dün akşam karnım taş gibiydi resmen bide böyle yürürken vajinama bşy saplanıyo böyle iğne gibi bşy batıyo gibi oluyo nedense
1850 Derya67 bebek ve vücut doguma hazırlanıyormus bu durumda doktorum oyle soyledı aynı seyler bendede var
Derya67 1850 aynen olabilir zaten 40 hafta beklemesin gelsin biran önce gerçi bi iki hafta falan beklesin 😀gelsinde istiyorum gelmesinde yani tam gelişimini tamamlasın diyorum valla bu hamilelik benim kafayı aldı ne istediğimi bilemiyorum bazen 😀😀
1850 Derya67 😁aynen hepımız aynı durumdayız ya 😁uykusuzluk agrı sızı derken dogsun artık dıyorum sonra kıyamıyorum bır ıkı hafta daha dursun dıyorum 😊