eylemm09 evet yanınızda yardım edecek biri olacaksa bırakın yardım etsin hemen kendinizi yormaya başlamayın fırsat buldukça yürüyün evin içinde yürüyüş çok iyi geliyor bebeğin hemen sapır şupur süt içmesini beklemeyin çenesi kuvvetkenmesi bir haftayı bulabiliyor zaten kiraz tanesi kadar mideleri oluyor gün gün büyüyor mideleri 45 dknda bir biraz biraz emse bile yeter siyah kakayi atabiliyor muncis yapıyor mu bunlardan takip edin beslenmesini ben ilk doğduğunda sarı süt ve sonrasında gelen sütleri ilk çay kaşığı ile verdim hep kaşığa elimle sağıp sagip her fırsatta memeyi tutturdum kokuma adapte olsun diye hep göğsüme yatırdım stres olmayın yani yavaş yavaş gelişiyor herşey başka ne onerebilirim ben krem kullanmadım kantaron yağı sürdüm hep açık yara iyileştirici özelliği var ve o yüzden çok yararını gördüm en önemli tavsiyelerimden biri de multivitamininize doğumdan sonra en az 2 ay daha devam etmeniz imom latte bu konuda çok iyi yada istediğiniz başka varsa. Vitamin kaybı olmazsa lohusa depresyonu olmuyor uykusuzluk halsizlik olmuyor ki ilk 3 ay bu güce çok ihtiyacınız var ve o dönem fırsat buldukça uyuyun bebek uyudukca siz de uyuyun bir ay vücudunuz daha çabuk toparlar şimdilik aklıma gelenler bunlar Allah sağlıkla kavuştursun 😊