Mrvdm Mrrrve kız bizde mi sorun var istanbuldayız ben kaç kere devlette yaptırdım acilde çıkmadı bide geçen gittim artık yapmıyoruz acillerde dediler yapmadılar
Mrrrve Mrvdm Bilmiyorum ki oluyor diye biliyorum. Özele gidebiliyorsanız gidin , ama var bence, aynısı yaşayınca ☺️
Okyanusolmak Mrvdm adet gününüzü 2 gün geçsin tekrar yapın. Çizgi koyulasmissa vardır. Yine de 1 hafta geçmesini beklemek en iyisi. Zaten sonrasında kese bile gözüküyor. Ben hiç kan vermeden öğrendim bu şekilde.
Mrvdm Yorgunanneeem bu ilk oluyo eğer çıkarsa ama bende hormon bozukluğu pcos var ilk çocuğuma 1 buçuk senede hamile kalabildim tedavi görmeden kendiliğinden oldu Buda galiba ilk deneme de oldu 😂🙄
Mrvdm Yorgunanneeem hayırlısı diyelim hepimiz için ben gitmedim sonuçtan korktum moralim bozulacak diye biraz daha bekliyorum dün olmam gerekiyordu regli olmadım hala belki bu akşam bir test daha yaparım
Mrvdm Yorgunanneeem ya test yaptım yine negatif ama miğdem çok bulanıyo moralim çok bozuk bundan sonra test yapmayacam eğer bir kaç gün daha regli olmazsa kan vermeye gidicem
Mrrrve Mavi-yt yok , 12 haftalık ikende gittim tahmin bile söylemedi. 16 haftayı bekliyorum dört gözle☺️