Mrvdm  Kızlar adetime 2 gün kala yaptım belli oluyor mu bilmiyorum ama ben baktığım zaman belirsiz bir çizgi var siz görebiliyomusunuz bugün olacaktım normalde hala olmadım
Mrvdm Mrvdm testin kendi çizgisimi yoksa gebelik çizgisi mi bir türlü karar veremedim ya çok ümitliydim bu ay karnım aşırı derece de şiş
Mrrrve Mrvdm ayy pozitif gibi🤗 Benimde ilk yaptığımda hafif silikti şimdi 14 haftalık olduk. Hayırlısı inşallah
Mrvdm Mrrrve ya aslında benim ilk evladım değil oğlum 21 aylık ama insan yine de ilkmiş gibi heyecanlanıyor 🙈 insallah canım 😊 sanada hayırlı olsun bebeğin 🥰
Mrvdm Suppermomyy ay bilmiyorum bugün regli olmam gerekiyor olmadım acaba akşam kan versem mi bilemedim ki varsa çıkar heralde ya
Mrrrve Mrvdm teşekkürler 🌼 benimde 2. , İlk oğlum 2 buçuk yaşında şuan. İlk heyecan gibi gerçekten ☺️☺️
Fatmanur12345 Mrvdm benimde böyleydi dün kan verdim 9.02 beta ile gebeliğimi öğrendim şimdi 3 gün gecikmem var
Mrvdm Fatmanur12345 benimde bugün olmam gerekiyodu hala olmadım acaba kan vermeye gitsem mi çok kararsızım
Fatmanur12345 Mrvdm bende öyleydim sisti karnım gaz gibi başka hiç belirtim yoktu ve ilk olucak insallaah sağlıkla ilerler
Mrvdm Mrrrve oy maşallah canım bu saatten sonra özele gitsem acaba 2 saat sonra sonucu gönderirler mi ben kan verince sonucu mail olarak yolluyorlardı ama saat geç oldu
Mrvdm Fatmanur12345 inşallah canım sağlıkla gelsinler benim ilk bebeğim değil ama ilkmiş gibi heyecanlıyım inşallah çıkar 😊
Mrvdm Fatmanur12345 ya benim e nabızıma düşmüyor bide evi tadilata soktuk akşam temizlik yapmamız lazım hemen vermem için özele gitmem lazım canım onun için
Mrvdm Mrrrve kız bizde mi sorun var istanbuldayız ben kaç kere devlette yaptırdım acilde çıkmadı bide geçen gittim artık yapmıyoruz acillerde dediler yapmadılar