Ayseglllllll Tictack bende 2 müslin 2 kalın aldım bir tane de penye daha almayacağım ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum
Sumisali_ Tictack kızım kasım sonu doğdu.Ona 2 müslin 2 penye 2 de kalın battaniye almıştım yeterli geldi.2 şer li olmasının sebebi de biri kirlendiğinde diğerini kullanmak amaçlı.İkinci bebeğim de Ekim sonu nasipse ona da aynılarını alıyorum.
MerveA2020 Tictack İlk çocuğum aralık doğumlu en çok penye battaniye kullanmıştım 4 veya 5 vardı sanırım . Kalın 2-3 tane vardı , müslin de 2-3 adet almıştım sanırım. Şimdi de hamileyim doğum Ocak gibi görünüyor daha hazırlıklara başlamadım 🙈
Sumisali_ Tictack yani eğer isterseniz arttırabilirsiniz bi zararı olmaz ama bizim için 2 yeterli olmuştu 😊
bebemvebenn Tictack birinci bebeğim tam yaza denk gelmişti ağustosun sicaklarina. Şimdiki bebeğim de Ocak ayında olacak Allah izin verirse inşallah . Bence durum varsa herşeyden 3 tane olsun en makul rakam . çünkü hemen kirlenebiliyor sizin içinde kolay olur. Kışın çamaşır kurutmak da kolay değil kurutma makinesi yoksa .
happyprincess_06 Muslin yaz kış çok kullanışlı oluyor kuzenlerimdede goruyordum disari cikinca sonbaharda yaza girerken bebek arabasinda evde vs. Ben 6 tane aldim, iki tane kalın iki tanede penye aldim şimdilik.
Arikkok Benimde nasipse Ocak ayında doğumum olacak fakat daha hiç birsey almadık cinsiyet de belli değil daha bakalım hayırlısı artık 😇
fairytale_ Tictack muslin çok almayı düşünüyorum aralık sonu ocak bası doğum benimde kış olduğu için kundak yaparım. Battaniyede ince battaniyelerden 5 tane (1 tanesi isimli ) bide orgu iplerle yapilan battaniyeler var onlardan yaptiracagim 1 tane
BerrakYagmurMert 1 tane 4 katlı Müslin , 1 tane 2 katlı müslin , 1 tane de annem örgü battaniye yaptı işte. Ekim sonu doğum yeter diye düşünüyorum
CLozd Tictack kışın müslin sadece alt açarken kullanılıyor, kundak yapmak için falan da çok kullanışlı olmuyor esnemediği için. Penye battaniyeler hayat kurtarıyor 2 tane olsa yeter. Kalınları da ben sadece altına serdim üst örtmedim pek ama dışarı çıkarken bebeği sarmak için onları kullandık.
Gg5348 Tictack 2 penye battaniye 1 kalın battaniye 1 örgü battaniye 2-3 tane de müslin aldım inşallah yeter