Tictack Sizce kış bebeği için kaç adet müslin gerekli? 2 tane 4katlı müslin, 1 penye battaniye, 1 kalın battaniye aldım. Daha lazim olur mu acaba
sacmalamakizim Tictack Hangi ay doğum yapacaksınız 😊 bende kış ayında yapıcam daha bir şey almadım. 🥲
Ayseglllllll Tictack bende 2 müslin 2 kalın aldım bir tane de penye daha almayacağım ihtiyaç olursa alırım diye düşünüyorum
selencinaar Tictack ben 2 penye battaniye 1 kalın battaniye müslin de almadım henüz 13+4 üz ocak sonu olcak nasip olursa
Yeniyeniden selencinaar kiz ne ara aldın bende 13 haftalık hiç düşünmedim birsey almayı cinsiyet bellimi sizi acaba
selencinaar Yeniyeniden belli benim kız olacak 🤭 kız kardeşim ağırlaşınca hiç evden çıkasın gelmiyor diyor bende internet alışverişini pek sevmiyorum gidip almayı tercih ediyorum ağırlaşmadan halletmek istiyorum😄
Yeniyeniden selencinaar doktor erken söylemiş size kismetse bizede haftaya soylucekmis cinsiyet partisi yapacakmisini
AysenTpbs Yaz bebeği olmalarından iyidir bizimkiler pişmez en azından sıcaktan… benimde şubat 20 gibi gözüküyor. Henüz bende hiçbir şey almadım 4. Ayı tamamlarsak başlarım sanırım annemde sağolsun bohça yapıyor bebeğe onda şimdiden 3 tane ince kalın orta battaniyeler var.
111anonim111 bence yeterli benim bebeğim yeni doğdu yaz bebeği iki tane yetiyor hatta kullanmıyorum bile 😄 abartıya gerek yok bence ☺️
selencinaar Yeniyeniden yok yapmadık yapmayı da düşünmüyoruz eşimin ailesi memlekette zaten benim aileme de arayıp söyledik bu sekılde🫠
Cagla-2434 Asıl kışlık modeller Kasım gibi çıkar piyasaya bence şimdiden alıp stok yapmayın sonra onları da görüp canınız almak isteyince gereksiz masraf olmuş olur . Tabi ne zaman doğum bilmiyorum ama şuan kışlık kalın battaniye almak için çok erken muslin aldığınız sayı yeterli .