Zhrannesi Irmakelizim06 bende denedim İnan ama yok yani... 40 hafta olduk bugün tam gelen yok giden yok
Ceyy Banu4161 bizimki doğum için doğru pozisyonda yani başı aşağıda. Ama pelvisteki boşluğa doğru ilerlemesi gerekiyor ki yolu bulmuş olsun 😋
Vethekelif Banu4161 bebeğin dönmesi Doğum pozisyonunu alması bas asagı bizimki ohoo kaç haftadır öyle ama kanala girmesi asagı inmesi demek kafa pelvik kemiklerinin orada oluyor
Nur-34 Banu4161 agrı eşiği yüksek olmasıda kötü bende ondan cok korkuyorum suni sancıda da işe yaramazsa sezeryan yaparlar
Banu4161 Nur-34 genelde ilk doğumda ağrı pek hissedilmiyim diyorlar eltimin ilk dogumunu su geldiginde anlamış o derece yani 😂😂
Bsrerkk Senayemre evet göğüslerine duşta yada yağla masaj yapabilirsin benim doktorum önerdi 39+4 haftalığım tabi bide yürüyüş ve squat 😆
Bsrerkk Senayemre hadi hayırlısı bende bu gece 5ten beri sancı çekiyorum tam olarak düzenli değil ama
Banu4161 Irmakelizim06 elinden geleni yapmışsın keyfi iyi demekki beklemekten başka çare yok malesef canim🙈🙈
Bsrerkk Banu4161 dr konuştum oda akşama Doğum başlayabilir dedi 😁🙏 39+4 haftalığım inşallah Doğum olur 😘
Bsrerkk Banu4161 direk sancıyla uyandım sabah 5 te hafif hafifti sonra nişanım geldi şimdi şiddetlendi ağrılar biraz