Vethekelif Banu4161 bekleyince gelmiyor anladım ben😀 bende akşamları her sancı da acaba şimdi mi diye düşünmekten sokuldum tutup cıkaracam az kaldı😀😀😀
Ciciletto Banu4161 kızımın ismi Banu olucak insAllah )) ilişkiye giren.yuru.nerdivandan in cik.yat kalk otur dur.ve s.
Banu4161 Ciciletto denedim ama kasılmaların devamıni getiremedim artık kendi haline bıraktım başka yapcak birsey yok kendisi isticek😂😂
Gamze_yavrukus Vethekelif bendee😄😄😄 38+3 haftalığız nstde az bi sancim çıktı ama ne bi açıklık var ne de başka birşey çıksın artikk🤣
Banu4161 Vethekelif valla çoğu yolu denedim ilişki hariç eşim korkuyor 😂😂 gelmek istemeyince gelmiyorlar ya inatlaşir gibi 😄
Aski Banu4161 kesinlikle sıcak su önce uzun bir yürüyüş yada merdiven inip çıkma akşamına sıcak suyu doldurup küvete yatın içine çok faydalı
Banu4161 Aski doğum yaptınmi tatlım 😊 bugün gün içinde ev işi yaptım dinlene dinlene biraz önce duşa girdim ara ara adaçayı içiyorum hafiften kasılma var ama devamının gelmesini bekliyorum ne nisan var ne de su kendi haline bıraktım işte 😇😇
Ceyy 39 hafta oldu. Gelmiyor. Kanala bile inmemiş hala. Beklemeye devam... Her şeyi deniyorum ama yok inat etti.
Banu4161 Gamze_yavrukus benimde nst de sanci çıkmıştı ama açılma yoktu bekliyorum artık kendi gelmek istesin diye beklemekden başka çare yok 🙈🙈
Banu4161 Nrytastan beklemekten başka çare yok kendisi isticek bende ne denediysem baslatamadim bebegimin keyfisini bekliyorum😂😂
Ceyy Banu4161 bizimki doğum için doğru pozisyonda yani başı aşağıda. Ama pelvisteki boşluğa doğru ilerlemesi gerekiyor ki yolu bulmuş olsun 😋
Vethekelif Banu4161 bebeğin dönmesi Doğum pozisyonunu alması bas asagı bizimki ohoo kaç haftadır öyle ama kanala girmesi asagı inmesi demek kafa pelvik kemiklerinin orada oluyor
Vethekelif Banu4161 aynen ben de zaten basından beri hareketliyim de ilişki hariç denedim onu da benim gözüm almıyo kocaman yarım dünyayım zaten😀😀😀
Irmakelizim06 Zhrannesi ilişki dus yürüyüş temzlik herseyi denedim belki kasılırım sancım başlar diye bugün ağda yaptırdım banamısın demedi valla 38+5m bende taşıyamadığımı hissediyorum artık 🙄
Zhrannesi Irmakelizim06 bende denedim İnan ama yok yani... 40 hafta olduk bugün tam gelen yok giden yok
Banu4161 Irmakelizim06 elinden geleni yapmışsın keyfi iyi demekki beklemekten başka çare yok malesef canim🙈🙈
Vethekelif Dilay06 tabiki kontrolüm vardı zaten beklemedeyiz bekliyoruz hep beraber😀😀😀 4 haftadır nst de sancım da cıkıyor ama yükselmiyor iste